Sahrenka dziwnie zachowanie wykazuje, nie odczuwa leku przed człowiekiem i kreci się wokół własnej osi. (Pewnie jakiegoś pasożyta w sobie ma a stado ją porzuciło)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest łania, samica jelenia.
to jest cielak, czyli młody jeleń i ma pewnie pasożyt w głowie, które oddziaływują mu (naciskają, chuj wie) na jakieś nerwy, przez co kręci się tylko w jedną mańkę.
młody jeleń, łania... taaa... ja pierdolę - żeby nie znać tych paru gatunków większych ssaków występujących w naszym kraju, to trzeba być konkretnym debilem. i jeszcze pouczać innych.
odstrzelić takich razem z wściekłą sarną
odstrzelić takich razem z wściekłą sarną
może nie te grzybki zjadła
"Poczekaj, zaraz ja spróbuję jakoś obłaskawic" Wuut? Typ jakis przyjebany zawieszony przyglup.
Chuja a nie wścieklizna debile jebane, wystarczy wejść na filmik i przeczytać komentarz od autora.
'' Okazało się ,że ta sarna nie widzi od urodzenia i stado ją zostawiło w lesie, jak ją znalazłem to weterynarz ,badania i smutna diagnoza. Została przeniesiona do fundacji -- Podaruj lepszy los -- i tam dożyje swoich dni.to takie leśne schronisko dla dzikich chorych zwierzaków.''
Wścieklizna się kurwa znaleźli eksperci jebani.
'' Okazało się ,że ta sarna nie widzi od urodzenia i stado ją zostawiło w lesie, jak ją znalazłem to weterynarz ,badania i smutna diagnoza. Została przeniesiona do fundacji -- Podaruj lepszy los -- i tam dożyje swoich dni.to takie leśne schronisko dla dzikich chorych zwierzaków.''
Vankotek napisał/a:
Chuja a nie wścieklizna debile jebane, wystarczy wejść na filmik i przeczytać komentarz od autora.
Fundacja kurwa...
Ludzi nie ma kto ratować. W naturalnym środowisku powinna po prostu zdechnąć za młodu, to jest dzikie zwierze a nie przywiązane przez kogoś pies do drzewa.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
jak chuj wpierdalała grzyby
Szybki telefon na 112 ( przekierują do najbliższego leśnictwa / leśniczówki ), szukasz najbliższego betonowego słupka oznaczającego miejsce ( nie wiem jak chujstwo sie PRO nazywa, ale w trójmiejskich lasach idzie się o to scierwo potknąć), wzywasz leśnika , ten przylatuje z flintą i usypia futrzaka.
A co do jej zachowania to:
1. Wścieklizna
2. Problemy neurologiczne
3. Pasożyt.
A co do jej zachowania to:
1. Wścieklizna
2. Problemy neurologiczne
3. Pasożyt.
Apolityczny napisał/a:
Kretyni co myślą że to łania, jakby nie było sarna pochodzi z rodziny jeleniowatychTo jest łania, samica jelenia.
Tu macie przykład (dorosła sarna europejska z młodymi a młode mają cętki)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów