18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Apolityczny 2017-11-01, 9:30 2
To jest łania, samica jelenia.

Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.
Zgłoś
spinaczel 2017-11-01, 10:00 6
chuja pasożyta, to pies po reinkarnacji.

"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2017-11-01, 10:08
to jest cielak, czyli młody jeleń i ma pewnie pasożyt w głowie, które oddziaływują mu (naciskają, chuj wie) na jakieś nerwy, przez co kręci się tylko w jedną mańkę.
Zgłoś
motorcycleman 2017-11-01, 10:18
młody jeleń, łania... taaa... ja pierdolę - żeby nie znać tych paru gatunków większych ssaków występujących w naszym kraju, to trzeba być konkretnym debilem. i jeszcze pouczać innych.

odstrzelić takich razem z wściekłą sarną
Zgłoś
PanAndrzej666 2017-11-01, 10:28
może nie te grzybki zjadła
Zgłoś
Putikonto 2017-11-01, 11:16 25
zrobiła 55 obrotów.
Zgłoś
Mom and Death 2017-11-01, 11:59
"Poczekaj, zaraz ja spróbuję jakoś obłaskawic" Wuut? Typ jakis przyjebany zawieszony przyglup.

Zgłoś
Vankotek 2017-11-01, 12:33 26
Chuja a nie wścieklizna debile jebane, wystarczy wejść na filmik i przeczytać komentarz od autora.

'' Okazało się ,że ta sarna nie widzi od urodzenia i stado ją zostawiło w lesie, jak ją znalazłem to weterynarz ,badania i smutna diagnoza. Została przeniesiona do fundacji -- Podaruj lepszy los -- i tam dożyje swoich dni.to takie leśne schronisko dla dzikich chorych zwierzaków.''

Wścieklizna się kurwa znaleźli eksperci jebani.

Prawa ręka wyżej robię kurde zamach marze o karierze w europie i stanach.
Zgłoś
GuziX 2017-11-01, 13:41 2
Vankotek napisał/a:

Chuja a nie wścieklizna debile jebane, wystarczy wejść na filmik i przeczytać komentarz od autora.

'' Okazało się ,że ta sarna nie widzi od urodzenia i stado ją zostawiło w lesie, jak ją znalazłem to weterynarz ,badania i smutna diagnoza. Została przeniesiona do fundacji -- Podaruj lepszy los -- i tam dożyje swoich dni.to takie leśne schronisko dla dzikich chorych zwierzaków.''

Wścieklizna się kurwa znaleźli eksperci jebani.

Fundacja kurwa...

Ludzi nie ma kto ratować. W naturalnym środowisku powinna po prostu zdechnąć za młodu, to jest dzikie zwierze a nie przywiązane przez kogoś pies do drzewa.
Zgłoś
natking 2017-11-01, 13:47 4
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
J................8 2017-11-01, 16:21
jak chuj wpierdalała grzyby
Zgłoś
grauper 2017-11-01, 16:37
Szybki telefon na 112 ( przekierują do najbliższego leśnictwa / leśniczówki ), szukasz najbliższego betonowego słupka oznaczającego miejsce ( nie wiem jak chujstwo sie PRO nazywa, ale w trójmiejskich lasach idzie się o to scierwo potknąć), wzywasz leśnika , ten przylatuje z flintą i usypia futrzaka.

A co do jej zachowania to:

1. Wścieklizna
2. Problemy neurologiczne
3. Pasożyt.
Zgłoś
Gizmolka 2017-11-01, 17:49
@up dodałabym jeszcze uraz głowy do tego.

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
T3RMINATOR 2017-11-01, 18:44
Apolityczny napisał/a:

To jest łania, samica jelenia.

Kretyni co myślą że to łania, jakby nie było sarna pochodzi z rodziny jeleniowatych
Tu macie przykład (dorosła sarna europejska z młodymi a młode mają cętki)
Zgłoś
legwan16 2017-11-01, 21:59
Guz w jednej półkuli mózgu

Wsparcie indyjskiego programu kosmicznego XD
zrzutka.pl/hgs29m
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów