📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Policzyłem to, po upływie słupków (4s na przejechanie 100m), wygląda na to, że jechał 90 km/h
taaaaaaaaaa
kurwa, auta szkoda,
jak doświadczysz to przejrzysz na oczy gdy będziesz płacic za naprawę
Sawix napisał/a:
szkoda zwierzęcia
Te pierdolone sarenki powinni odstrzelić, głupszych zwierząt chyba nie spotkałem. Ostatnio wybiegła mi z rowu przed auto po czym uciekała po drodze w prostej linii po to żeby wpierdolić się w płot, chuj z tego, że po drugiej stronie kępa drzew i od cholery pola.
Ja raz miałem taką sytuację, że facet jadący z naprzeciwka uderzył w sarnę, zwierzę się odbiło od auta i poleciało w mój samochód. Na szczęście w fazie ślizgu po asfalcie sarnę odwróciło i uderzyła tyłkiem mniej więcej na wysokości słupka między drzwiami więc obyło się bez wgnieceń.
Jestem w szoku !
To w tej dziurze mają obwodnice ? Wreszcie ?!
To w tej dziurze mają obwodnice ? Wreszcie ?!
Butelkę wódy, z nocnej imprezy wracała.
Te pierdolone sarenki powinni odstrzelić, głupszych zwierząt chyba nie spotkałem. Ostatnio wybiegła mi z rowu przed auto po czym uciekała po drodze w prostej linii po to żeby wpierdolić się w płot, chuj z tego, że po drugiej stronie kępa drzew i od cholery pola.
Takich jak ty powinno się odstrzelić. Zwierzęta powinny mieć całkowicie uniemożliwiony dostęp do takich miejsc jak obwodnice, w innych krajach nie ma tak wielu wypadków związanych z wtargnięciem zwierzyny na jezdnię (albo przynajmniej się o tym nie mówi)
wsp233 napisał/a:
Te pierdolone sarenki powinni odstrzelić, głupszych zwierząt chyba nie spotkałem.
Bez przesady. Ty też jesteś głupi i nikt do ciebie nie strzela...
Co 2 twój komentarz po kimś ciśniesz, masz tak małego fiuta, że musisz się wyżyć w internetach czy może jesteś po prostu niedojebany?
edmund napisał/a:
taaaaaaaaaa
kurwa, auta szkoda,
jak doświadczysz to przejrzysz na oczy gdy będziesz płacic za naprawę
jak cie nie stac na ac to na mercedesa tez nie. pozniej jezdza takie zlomy, bo kredyty biora na 10 letni samochod, a nie stac wielkich panow na glupi przeglad
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów