18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Sarna vs. Audi
Hen • 2013-12-15, 12:11
Witam, widząc ostatnio temat z porsche i gołębiem postanowiłem dodać swój pierwszy wątek na forum. Kolega jechał spokojnie aż tu nagle wyskoczyła na drogę sarnina, jak by przebiegała normalnie to dostała by strzała przodem i na pewno strat było by mniej, ale zachciało się skakać sarninie i oto co wyszło...

mimo 20 stopniowego mrozu jebało na 20 metrów od tego samochodu, ciekawe jak by było w lato...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
b1z 2013-12-15, 23:11 1
a gdzie zdjęcie sarny?
Zgłoś
L................R 2013-12-15, 23:14
dziwne,że nie na hardzie
Zgłoś
KokoniastyGad 2013-12-15, 23:17 1
HAHA tył świetny, pozdro!
Zgłoś
plastuf 2013-12-15, 23:18 1
nie dość, że skakała, to jeszcze się zesrała!
Zgłoś
adik300i 2013-12-15, 23:20
Ała. A takie fajne A8 D2 było Pewnie wysprząta i za niedługo będziemy widzieć ofertę na allegro
Zgłoś
Polemon 2013-12-15, 23:23 8
Weszła przez szybę-ok uwierze, zesrała się-ok uwierze, wysrała kichy no dobra tez uwierzę, ale w to co zrobiła z tablicą rejestracyjną za chuja nie łykne.
Zgłoś
Pan_Doktur 2013-12-15, 23:57
kolega szkodę likwidował z ubezpieczenia czy sam? i Jaki region to?
Zgłoś
JarekBestia 2013-12-16, 0:11
Skurwiala sarna czyjas jest, ktos jest jej wlascicielem. lasy panstwowe, nadlesnictwo czy SP. wlasciciel placi za szkode spowodowana przez swoje zwierze.
czy tak jest?
wypowie sie jakis expert co?
Zgłoś
svistak2000 2013-12-16, 0:26
@Mr Zakapior
Rejestracja chyba KOS czyli małopolska, powiat Oświęcimski...
Zgłoś
drexet1 2013-12-16, 0:39
@svistak2000

Jaki KOS? a początku jest KR, czyli Kraków, wystarczy dokładniej się przyjrzeć.Swoją drogą, mieszkańcy KR nie jeżdżą pomalutku, wiem, bo mieszkam niedaleko Krakowa, i często widzę samochody z rejestracją KR.
Zgłoś
Kardio_Error 2013-12-16, 0:42
ehh miałem taką audi.... poszła do żyda bo się psuła i ogólnie wstyd mi było nią jeździć
Zgłoś
Hen 2013-12-16, 11:12
Mądrale od tablic... Żadne KR czy KOS, NPI... ale co to ma do rzeczy? samochód nie był na kumpla, aaa jak się sprawa z odszkodowaniem zakończyła i czy w ogóle było jakieś to nie wiem. Dawał 1tys pln za czyszczenie ale nikt się tego nie podjął. Na biednego i tak nie trafiło bo samochód gdzieś poszedł pod garwolin a kumpel sprawił sobie D2 W12, więc na lepsze tylko mu wyszło
Zgłoś
andrzej.chmielek 2013-12-16, 11:16
Człowieku wrzucasz nowa szybę (do mojej audi 350zł z założeniem + 200 zł pranie środka) i masz znowu lux auto
Zgłoś
Wkurwiony_Zygfryd 2013-12-16, 11:43
nooo to pogratulować. że A8 jechał spokojnie to jak byś miał gołą kurwę w pokoju i nie ruchał.
Zgłoś
fryc88 2013-12-16, 14:25 1
Ja Vectrą, przy ok. 70 KM/h wydzwoniłem w sarenkę. Nie była to sarna z gatunku zającowatych, więc nie podskoczyła ani jej nie podbiło do góry, wszystko poszło w silnik, filtr powietrza, itd.
Kilka godzin mycia krwi, resztek na wpół przetrawionej trawy i kału nic nie dało, w samochodzie był aromat krwi odczuwalny po kilku miesiącach.
Uszkodzenia zewnętrzne mniejsze, dostał w zasadzie tylko zderzak i wszystkie kratki w zderzaku, lampy całe, maska cała.

P.S. Co do 'zdążył by wyhamować' - w moim przypadku to był ułamek sekundy, zdążyłem tylko zauważyć rudy łeb wchodzący na jezdnię, oczywiście hamować zacząłem, ale przypuszczam żę max 10KM/h mogło zejść z licznika, bo wparowała na drogę prosto przed auto.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem