Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krakus76 2013-12-29, 9:13 2
Brawo, blok to sypialnia a nie imprezownia, jak nie stać kogoś na dyskotekę czy wyjście do centrum to niech spier*** na wioskę skąd przyjechał.
Zgłoś
miedziak 2013-12-29, 10:08
wielce delikatni ludzie przeprowadzili się do domu wielorodzinnego i nie ogarnęli że mieszkają w domu jednorodzinnym gdzie taki rzeczy to normalka. Jak za głośno to wyprowadzić się do domku jednorodzinnego! Z resztą żeby impreza z sąsiedniego mieszkania przeszkadzała to trzeba mieć po prostu problemy ze snem jako takim.
Zgłoś
domat1 2013-12-29, 10:45 1
@up - jak mieszkasz w lepiance, to nawet nie wiesz jak wygląda blok.
Każdy pierd słychać, a co dopiero muzykę o 3 rano, poszedł i przypierdoliłbym głąbowi.
Zgłoś
danziel94 2013-12-29, 11:12
@Manto
Z jakiej wsi się przeprowadził?
Pewnie z Sosnowca
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-12-29, 11:39 1
miedziak napisał/a:

wielce delikatni ludzie przeprowadzili się do domu wielorodzinnego i nie ogarnęli że mieszkają w domu jednorodzinnym gdzie taki rzeczy to normalka. Jak za głośno to wyprowadzić się do domku jednorodzinnego! Z resztą żeby impreza z sąsiedniego mieszkania przeszkadzała to trzeba mieć po prostu problemy ze snem jako takim.

To ja Cię zapraszam do mnie, zobaczymy jak długo wytrzymasz : ) Co roku mam nowych studentów, którzy wynajmują mieszkanie piętro niżej. Różne elementy się tam przewijały, najczęściej jednak dało się z nimi dogadać, nawet zdarzylo się wypić z nimi. Sam jako młoda osoba lubię poimprezować, nie raz się przeginało ale wszystko jest dla ludzi w pewnych ilościach. Troszkę zaczęło mnie wkurwiać to, że każdy czwartek i piątek jest napierdalanie muzą do 3 w nocy i do tego darcie ryja jakby Cię ze skóry obdzierali.

Wkurwiłem się, ubrałem i zszedlem na dół. Najpierw zadzwoniłem kilka razy dzwonkiem, później zapukałem. Nagle ktoś wyłączył muzyke i cisza, takie tylko zdławione śmiechy słychać. Normalnie sam w to nie wierzyłem- nikt mi nie otworzyl tylko udawali że ich nie ma jak w gimnazjum...

Także zupełnie rozumiem taką kartke, mimo wszystko jednak lepiej jest ruszyć dupe i zwrócić uwagę, zwsze to lepiej wygląda a później jeszcze dodatkowo można wpadać na takie imprezki : D
Zgłoś
Gn0m 2013-12-29, 19:11
Mieszkam sobie w bloku, część mieszkań jest na wynajem. Swego czasu robiłem dużo domówek, nawet w środku tygodnia i zdarzało się, że kończyliśmy o 1.

Teraz jest spokojniej i jak już jest jakaś impreza to jest mniej osób i w weekend.
Ostatnio zaczęliśmy ok. 19, a już o 20 pojawiła się kartka, że nas cisza nocna też obowiązuje.

Najgorsze jest to do dzisiaj nie wiem komu przeszkadzam, nikt do mnie podczas imprezy nie przyszedł, nikt nie stuka, nie puka. Jedynie co to jakaś sąsiadka, która zna moją babcie poinformowała, że było głośno. Nie wiem jaki wpływ na to ma moja babcia, ale do momentu kiedy ktoś nie przyjdzie i nie powie, że przeszkadzam albo nie przyjedzie policja to będę puszczał muzykę.

Poza tym - nie istnieje coś takiego jak cisza nocna. Jest możliwe zakłócenie spokoju. W dzień to też jest wykroczeniem. Mnie np. wkurwiają dzieci biegające u góry na piętach. Albo sąsiad z dołu, który leje swoją kobietę, jak w niedzielę leżę w łóżku o 11.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2013-12-29, 23:20
miedziak napisał/a:

sąsiedniego mieszkania przeszkadzała to trzeba mieć po prostu problemy ze snem

Taaaa... Jak idę "na gier się złamać w pół", to słyszę co gada sąsiadka z góry, a nawet z mieszkania obok. W kuchni przez wentylację słyszę cały pion. A jak siedzę w warsztacie w piwnicy... Kurwa lepiej nie wiedzieć co ludzie pierdolą - mam zatkane dziury i git.
Pozdrowienia z bloku z "wielkiej pyty".
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem