Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Pytanie brzmi kto słuchał ? Ten co napierdala czy ten co został warzywem
Tak.
Należy mieć na uwadze, że po zamrożeniu konfliktu; ci walczący "za nas" połączą się ze swoimi kobietami i rodzinami, które zamieszkały w Polsce. A wojenka robi marmoladę z mózgu; na pewno tym, którzy na front pojechali przymusowo. Więc będziemy na paluszkach przemykać, by jakiś banderowiec nie przypomniał sobie o prawdziwej miłości do Polski i Polaków.
Ogólnie nawiezie się tu tyle broni, że czekają nas na pewno ciekawe i huczne czasy.
Nasze służby nie są w stanie dać Prezydentowi RP odpowiedniej osłony kontrwywiadowczej, bo każdy jełop prankster może sobie do niego zadzwonić i pogadać jak równy z równym, więc nie ma co liczyć na jakąkolwiek ochronę ludności cywilnej.
"Będzie, będzie się działo, będzie zabawa i znowu nocy będzie mało, będzie głośno, będzie radośnie, znów..."
Wracając do Prezydenta; pamiętaj Sadolu "musisz być twardy..."
A propos przywożenia broni. Dziś czytałem, że upadlińcy przewieźli drony przez granice i używali ich do przemytu haszu na linii Maroko-Hiszpania.
Koleś na filmie jeszcze mówi, że jest uczestnikiem "specjalnej operacji wojskowej"
No to automatycznie sprawił sobie dodatkowy turnus i to w jednostce karnej...
[ Dodano: 2024-11-29, 22:54 ]
Gdybym o 4:00 usłyszał pianie Zenka na cały regulator, to bym oprócz tego co zrobił gość na powyższym nagraniu, pojechał specjalnie na podlasie i gdzieś w akalicach białyjego stoku zakopał gościa żywcem w głębi lasu i zasypując go zmarzniętą ziemią powiedział: niech ziemia dla ciebie będzie lekka.
Gdybym o 4:00 usłyszał pianie Zenka na cały regulator, to bym oprócz tego co zrobił gość na powyższym nagraniu, pojechał specjalnie na podlasie i gdzieś w akalicach białyjego stoku zakopał gościa żywcem w głębi lasu i zasypując go zmarzniętą ziemią powiedział: niech ziemia dla ciebie będzie lekka.
Chuja byś zrobił. Zesral byś się sprawdzając czy mieszkanie dobrze zamknąłeś. Tyle byś zrobił.
Chuja byś zrobił. Zesral byś się sprawdzając czy mieszkanie dobrze zamknąłeś. Tyle byś zrobił.
Nigdy nie muszę sprawdzać bo twoja stara siedzi cały dzień w domu.
Nigdy nie muszę sprawdzać bo twoja stara siedzi cały dzień w domu.
Do tego jesteś intelektualnym biedakiem obrażającym rodziców. Dużo tych zamków byś musiał zamykać.
Do tego jesteś intelektualnym biedakiem obrażającym rodziców. Dużo tych zamków byś musiał zamykać.
Nie moja wina że jesteś psycho fanem Zenka i miaszkasz w akalicach.
Nie moja wina że jesteś psycho fanem Zenka i miaszkasz w akalicach.
Dalej Twoje odpowiedzi są na poziomie podstawówki. Idź marnować tlen gdzieś indziej.
Należy mieć na uwadze, że po zamrożeniu konfliktu; ci walczący "za nas" połączą się ze swoimi kobietami i rodzinami, które zamieszkały w Polsce. A wojenka robi marmoladę z mózgu; na pewno tym, którzy na front pojechali przymusowo. Więc będziemy na paluszkach przemykać, by jakiś banderowiec nie przypomniał sobie o prawdziwej miłości do Polski i Polaków.
Ogólnie nawiezie się tu tyle broni, że czekają nas na pewno ciekawe i huczne czasy.
"
Ciekawe skąd coraz większą ilość pozwolen w Polsce 😁 myślę że część naszych to przewidziało
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów