@MadDave Bo za komuny też było lepiej...
Dajcie wreszcie spokój z tym narzekaniem. Też obawiałem się Stadionu bo na OWF dzwięk był beznadziejny ale jak dla mnie i tak było zajebiście.
A do "chuja" na pomysł piw bezalkoholowych wpadł nasz ukochany rząd który kilka lat temu zabronił sprzedaży i spożywania alkoholu na stadionach jakim niewątpliwie jest Narodowy. A co do nakurwienia nie raz już widziałem na Bemowie najebanych idiotów którzy nie dotrwali do koncertu głównej kapeli tylko napierdoleni jak świnie leżeli na trawie. Przed Metalliką też kilku takich na parkingu widziałem, którzy zrobili sobie dobry "before".Później takie dzikie świnie nie dość że śmierdzą to wpierdalają się na chama pod barierki i po drodze nie patrzą się jak idą. Nie wiem co to za atrakcja napieprzyć się tak na koncert, żeby na drugi dzień nic nie pamiętać.... A jak taki z Cb bywalec koncertów Metalliki to po pierwsze powinieneś wiedzieć, że zawsze jak zagrają seeka to kończą koncert i nie ma błagam już tak jest i "napierdalać " nic nie daje, a po 2 seek z reguły jest oświetlony, żeby wszyscy widzieli "Metallica family". Co do dźwięku może na Anthraxie była jedna kakofonia ale już na Metallice było zajebiście. Niestety to jest kibel narodowy i przypierdalanie się do akustyków jest bez sensu. Z gówna nic nie zrobią, po prostu nie jest Stadion stworzony do koncertów.
Także nie narzekaj, Metallica dała zajebisty koncert, staruszki się nadal trzymają. A napić się można było w pobliskim pubie po koncercie-trochę ludzi było.
+Błagam jak odmieniacie nazwę zespołów to nie piszcie "Metallici" tylko Metalliki ...Ile razy można to powtarzać
Samudaripen napisał/a:
O kurwa D Narodowy-Warszaffka ja pierdole, ale daliście czadu, chyba u bednarka jest większe pogo Widać, że to warszaffskie, nie dość że bydło to jeszcze sztywne jak chuj.
Drętwo i wstyd, że ja pierdole, atmosfera jak kurwa w must be the music
No zajebisty jesteś gościu, tak pojechałeś tym "warszawiakom" no normalnie medal może dostaniesz. Pochwal się tym wśród swoich ziomeczków na ślunsku, może kilka kilogramów węgla za to dostaniesz.
Chciałbym Ci przy okazji powiedzieć, że Twój argument jest chujowy. Na koncercie byli ludzie z całej Polski co dobrze było widać na parkingu. Niektórych stać, żeby przejechać kawałek Polski na koncert....