📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mercedes skończył się na w124
A co do filmiku widać (słabo bo słabo) w 0:07 jak osobówka zaczepia o tył naczepy białego Volvo.
A co do filmiku widać (słabo bo słabo) w 0:07 jak osobówka zaczepia o tył naczepy białego Volvo.
"A co do filmiku widać (słabo bo słabo) w 0:07 jak osobówka zaczepia o tył naczepy białego Volvo."
Zgadza się, najpierw otarła się o tę naczepę, a następnie pierd*lnęła czołowo w ciągnik
Zgadza się, najpierw otarła się o tę naczepę, a następnie pierd*lnęła czołowo w ciągnik
Nigdy w życiu, nie przejechałbym dalej, gdybym zobaczył coś takiego. Za dużo sadistica widziałem i znam trochę życia, żeby nie wierzyć w karmę. Niech pamięta o tym każdy kierowca, bo może być kiedyś tak, że jeden z was wypierdoli w rów i trafi na równych siebie, co przejadą obok bo będzie im się spieszyć a wy w tym czasie wyciągniecie kopyta ponieważ zabrakło jednej pary rąk do powiedzmy przewrócenia samochodu na koła. Różnie w życiu bywa, dlatego warto pomagać!
Kurwa prawie dwie minuty i nikt nie wysiadł nawet aby pomóc. Właściciel kamery to już w ogóle, pierwszy z kolei ale szkoda wyłazić, tak piździ na zewnątrz.
Brawo za nicnierobienie - youtube - ostrość złapaleś no może za to brawo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów