Jak wygląda Amerykanin z kolczykiem w brodzie, zarostem i okularami, na widok ducha małej dziewczynki?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
biedak biega, jakby strasznie mu się chciało siku
Krzemien napisał/a:
Tam pisze zostało uznane przez Radę Języka Polskiego jako zwrot poprawny, więc nie cwaniakuj...Być napisane
rafwlkp, to że rada uznała forme dotychczas niepoprawną za dopuszczalna (potoczną) nie znaczy że masz jej używać. W regulaminie jest zapis o poprawnej polszczyźnie i niektórzy moderatorzy mogliby dizęki niemu pobawić się w Gramrnazi!
Rada Języka Polskiego nie zajmuje się kodyfikacją normy językowej, co oznacza, że nie ustala zasad gramatycznych. Po drugie, forma pisze (tu pisze) jest formą błędną; informację taką znajdzisz w każdym słowniku ortoepicznym.
Tekst ze strony internetowej Rady Języka Polskiego.
Tekst ze strony internetowej Rady Języka Polskiego.
Cthulhu napisał/a:
rafwlkp, to że rada uznała forme dotychczas niepoprawną za dopuszczalna (potoczną) nie znaczy że masz jej używać. W regulaminie jest zapis o poprawnej polszczyźnie i niektórzy moderatorzy mogliby dizęki niemu pobawić się w Gramrnazi!
Skoro jesteś tak zajebiście, evul poprawny i skory do poprawiania innych to proponuję zacząć od siebie. Przed "że" stawiamy przecinek. A, że w regulaminie jest zapis o poprawnej polszczyźnie to wlep sobie tego warna
Scare tactis, że też ludzie się jeszcze na to nabierają...
wszyscy cwaniaki bo nikt tam nie siedział,ja oglądając teraz mało się nie posrałem
Sam bym srał ze strachu
kurwa, jaka trauma, ja bym ich pozwał do sądu
ciekawe co by było jakby gruby miał pistolet za paskiem
ciekawe co by było jakby gruby miał pistolet za paskiem
szfak napisał:
90% twardzieli tutaj by się fapowało, przy tej malej
Cytat:
90% twardzieli tutaj by sie osralo
90% twardzieli tutaj by się fapowało, przy tej malej
bez kitu! podziwiam typa że dał rade cały czas siedzieć na tej kanapie, sam bym pewnie wziął małą pod pachę i spier.. gdzie popadnie, chociaż kto to tam wie, równie dobrze mógłbym zdechnąć na zawał :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów