📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet w Bollywood wiedzą że na pionowy film nikt nawet w Indiach do kina nie przyjdzie. Debil do utylizacji tym bardziej dlatego że ma trzymadełko do telefoniku i mógłby to zrobić normalnie.
Co tu się dzieje, co to za gówno? To nie przystoi na sadolu
Co tu się teraz odpierdala? Stulejarnia z gimbazy trzepie kapucyna do gównianych filmików. Ta strona zeszła już poniżej dna
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
ratujemy temat:
SSBBW Cindy G. Fajna locha. Nie jeden wytrysk przy jej fotach poleciał!
Tik Tokowe "magiczne sztuczki", pederastów w Ferrari, kupionym za to, że się ogląda ten ich mało warty syf, który nie powinien opuszczać miejsca, w któym pierwotnie się znalazł.
Serio?
Prawdziwy sadol z Ciebie...
Beka_XD napisał/a:
SSBBW Cindy G.
Serio?
Prawdziwy sadol z Ciebie...
Wypierdalać z tym syfem.
Gdzie są ujemne piwa ¡!!!!!!!!
Gdzie są ujemne piwa ¡!!!!!!!!
ja pierdole, to powinno zgnić w poczekalni...
Jakiej poczekalni... za to powinien być ban i pasem po dupie.
Beka_XD napisał/a:
SSBBW Cindy G. Fajna locha. Nie jeden wytrysk przy jej fotach poleciał!
Kiedyś myślałem, że robisz sobie jaja, ale ty naprawdę jesteś chory
Do tych co pierdolą poza tematem... ZAZDROŚCICIE? Czy jak? Pierdolnijcie się w dekiel może.
Zaczynam podziwiać Halman'a, że mimo Waszego pierdolenia on coś wstawia, i ja nie twierdzę, że on zajebisty, ale moim zdaniem ma zajebistą cierpliwość... A Wy jak puste kukły (pierwsze posty z tego tematu, i nie tylko, 0 tematów) udajecie wielkich znawców "jinternata" Może na front? Tam Wasze miejsce z tą całą agresją
Zaczynam podziwiać Halman'a, że mimo Waszego pierdolenia on coś wstawia, i ja nie twierdzę, że on zajebisty, ale moim zdaniem ma zajebistą cierpliwość... A Wy jak puste kukły (pierwsze posty z tego tematu, i nie tylko, 0 tematów) udajecie wielkich znawców "jinternata" Może na front? Tam Wasze miejsce z tą całą agresją
Jprdl znowu wakacje i gimnazjum się dopadło do internetu .
Gdzie są ujemne piwa się pytam. ...
Lepiej nie wstawiać nic, niż takie gówno ...
Gdzie są ujemne piwa się pytam. ...
discoteq napisał/a:
Do tych co pierdolą poza tematem... ZAZDROŚCICIE? Czy jak? Pierdolnijcie się w dekiel może.
Lepiej nie wstawiać nic, niż takie gówno ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów