Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:27
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aligator Wczoraj 10:24 2
ŻóltoCzarnyŻydPedał napisał/a:

Masz maturę. No ja pierdole ale osiągnięcie. Ćpun, który ma maturę. Musisz pękać z dumy.

Matura to bzdura …co do cpania to aktualnie posiadam apteczne jaranie ,które pomaga mi z bólem kręgosłupa … więc może bardziej lekoman ?? Mam z was bekę jak huj jak można porównywać to do jakiegoś chemicznego wyrobu … no ale i tak spływają po mnie te wasze uprzejme komplementy ahh te sadole skąd w was tyle nienawiści ?? Jakieś traumy z dzieciństwa czy ki huj ?
Zgłoś
coziro Wczoraj 10:46 1
aligator napisał/a:

Z jakiego to filmu ??? Do blancika będzie idealoo

o tym samym pomyślałem!
ogólnie praktycznie nie palę ale dla takiego "arcydzieła" chętnie zrobię wyjątek
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach Wczoraj 11:29 1
aligator napisał/a:

Alternatyw napisał/a:

Z jakiego to filmu...link🤩

Santa's Slay i to jest początek filmu.
Zgłoś
aligator Wczoraj 11:35 1
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

Santa's Slay i to jest początek filmu.

Podziękował ,no i zdrowych wesołych sadole !
Zgłoś
Kurisu Wczoraj 12:06 1
To niemiecki film ? Mikołajem jest Syryjczyk ?
Zgłoś
pol616 Wczoraj 12:12 2
Alternatyw napisał/a:

Z jakiego to filmu...link🤩

aligator napisał/a:

Przecież jest napisane w tytule ślepaki.
Zgłoś
0to Wczoraj 12:36
Co za gówno okrutne.
Zgłoś
drjoincik Wczoraj 12:42
Geralt z Rivii edycja świąteczna
Zgłoś
corpo_kills_me Wczoraj 12:50
Czemu on nie wyruchał wpierw tych lasek?
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 12:54
ŻóltoCzarnyŻydPedał napisał/a:

Masz maturę. No ja pierdole ale osiągnięcie. Ćpun, który ma maturę. Musisz pękać z dumy.

A ja kiedyś ćpałem co mi w łapy wpadło, a mimo to zdobyłem dyplom mgr inż. z całkiem niezłej uczelni i od 20 lat mam całkiem klawe życie.
Jaki stąd wniosek? Że narkotyki nie są same w sobie złe. Od ciebie zależy, jak z nich korzystasz. Ale jak się ich boisz, to lepiej nie tykaj, bo pewnie jesteś zbyt słaby żeby sobie odmówić kiedy trzeba.

[ Dodano 2024-12-24, 12:56 ]
aligator napisał/a:

… no ale i tak spływają po mnie te wasze uprzejme komplementy ahh te sadole skąd w was tyle nienawiści ?? Jakieś traumy z dzieciństwa czy ki huj ?

Permanentny ból dupy, że inni mają lepiej, ruchają fajną kobietę, mają więcej kasy, lepsze auto i są szczęśliwsi.
Zgłoś
daro7557 Wczoraj 13:07
Święto, w wolnym tłumaczeniu z łaciny to "zjazd krewniaków, których nie cierpię".
Zgłoś
aligator Wczoraj 13:54
TwójCzarnyPan napisał/a:

A ja kiedyś ćpałem co mi w łapy wpadło, a mimo to zdobyłem dyplom mgr inż. z całkiem niezłej uczelni i od 20 lat mam całkiem klawe życie.
Jaki stąd wniosek? Że narkotyki nie są same w sobie złe. Od ciebie zależy, jak z nich korzystasz. Ale jak się ich boisz, to lepiej nie tykaj, bo pewnie jesteś zbyt słaby żeby sobie odmówić kiedy trzeba.
Permanentny ból dupy, że inni mają lepiej, ruchają fajną kobietę, mają więcej kasy, lepsze auto i są szczęśliwsi.

Nie jesteś mnie w stanie wsadzić w szufladkę bo się tam nie zmieszczę więc spierdalaj do Afryki czarny panie psychologu ktory to czyta z kart …
Zgłoś
Suanchi Wczoraj 14:02
Normalnie Krwawy-9
]
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 14:40
aligator napisał/a:

Nie jesteś mnie w stanie wsadzić w szufladkę bo się tam nie zmieszczę więc spierdalaj do Afryki czarny panie psychologu ktory to czyta z kart …

Nie wiem czemu przypierdalasz się do mnie, chodziło mi o wpis Czarno-Żółtego Pedało-Żyda, który ewidentnie choruje na chroniczne bóle w odbycie.
Zgłoś
aligator Wczoraj 15:07
TwójCzarnyPan napisał/a:

Nie wiem czemu przypierdalasz się do mnie, chodziło mi o wpis Czarno-Żółtego Pedało-Żyda, który ewidentnie choruje na chroniczne bóle w odbycie.

Ehh sory myślałem że to atak w moją stronę źle to odebrałem ;/ ja mam poukładane życie tak że nie zazdroszczę nieczego krok po kroczku zdobywam swoje cele ktore kiedys były marzeniami i moje „cpanie”nie koliduje z osiąganiem owych celów więc peace ziom
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem