Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masz maturę. No ja pierdole ale osiągnięcie. Ćpun, który ma maturę. Musisz pękać z dumy.
Matura to bzdura …co do cpania to aktualnie posiadam apteczne jaranie ,które pomaga mi z bólem kręgosłupa … więc może bardziej lekoman ?? Mam z was bekę jak huj jak można porównywać to do jakiegoś chemicznego wyrobu … no ale i tak spływają po mnie te wasze uprzejme komplementy ahh te sadole skąd w was tyle nienawiści ?? Jakieś traumy z dzieciństwa czy ki huj ?
Z jakiego to filmu ??? Do blancika będzie idealoo
o tym samym pomyślałem!
ogólnie praktycznie nie palę ale dla takiego "arcydzieła" chętnie zrobię wyjątek
Z jakiego to filmu...link🤩
Santa's Slay i to jest początek filmu.
Santa's Slay i to jest początek filmu.
Podziękował ,no i zdrowych wesołych sadole !
Z jakiego to filmu...link🤩
Przecież jest napisane w tytule ślepaki.
Masz maturę. No ja pierdole ale osiągnięcie. Ćpun, który ma maturę. Musisz pękać z dumy.
A ja kiedyś ćpałem co mi w łapy wpadło, a mimo to zdobyłem dyplom mgr inż. z całkiem niezłej uczelni i od 20 lat mam całkiem klawe życie.
Jaki stąd wniosek? Że narkotyki nie są same w sobie złe. Od ciebie zależy, jak z nich korzystasz. Ale jak się ich boisz, to lepiej nie tykaj, bo pewnie jesteś zbyt słaby żeby sobie odmówić kiedy trzeba.
[ Dodano 2024-12-24, 12:56 ]
… no ale i tak spływają po mnie te wasze uprzejme komplementy ahh te sadole skąd w was tyle nienawiści ?? Jakieś traumy z dzieciństwa czy ki huj ?
Permanentny ból dupy, że inni mają lepiej, ruchają fajną kobietę, mają więcej kasy, lepsze auto i są szczęśliwsi.
A ja kiedyś ćpałem co mi w łapy wpadło, a mimo to zdobyłem dyplom mgr inż. z całkiem niezłej uczelni i od 20 lat mam całkiem klawe życie.
Jaki stąd wniosek? Że narkotyki nie są same w sobie złe. Od ciebie zależy, jak z nich korzystasz. Ale jak się ich boisz, to lepiej nie tykaj, bo pewnie jesteś zbyt słaby żeby sobie odmówić kiedy trzeba.
Permanentny ból dupy, że inni mają lepiej, ruchają fajną kobietę, mają więcej kasy, lepsze auto i są szczęśliwsi.
Nie jesteś mnie w stanie wsadzić w szufladkę bo się tam nie zmieszczę więc spierdalaj do Afryki czarny panie psychologu ktory to czyta z kart …
Nie jesteś mnie w stanie wsadzić w szufladkę bo się tam nie zmieszczę więc spierdalaj do Afryki czarny panie psychologu ktory to czyta z kart …
Nie wiem czemu przypierdalasz się do mnie, chodziło mi o wpis Czarno-Żółtego Pedało-Żyda, który ewidentnie choruje na chroniczne bóle w odbycie.
Nie wiem czemu przypierdalasz się do mnie, chodziło mi o wpis Czarno-Żółtego Pedało-Żyda, który ewidentnie choruje na chroniczne bóle w odbycie.
Ehh sory myślałem że to atak w moją stronę źle to odebrałem ;/ ja mam poukładane życie tak że nie zazdroszczę nieczego krok po kroczku zdobywam swoje cele ktore kiedys były marzeniami i moje „cpanie”nie koliduje z osiąganiem owych celów więc peace ziom
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów