US and A the greatest country in the world
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
US and A the greatest country in the world
O co ci chodzi, przecież drugi ziomek tylko idzie i beatboxuje
Ale sensacja. Nasi menele lepsi bo walą denaturat?
TwójCzarnyPan napisał/a:
Ale sensacja. Nasi menele lepsi bo walą denaturat?
Widzę że kolega z Podlasia. To nie kwestia denaturatu tylko spierdolenia mentalnego.
Oni głosowali by na PO
baronturbina napisał/a:
Widzę że kolega z Podlasia. To nie kwestia denaturatu tylko spierdolenia mentalnego.
A czemu akurat z Podlasia? Byłem tam raz w życiu.
Nazwiecie mnie zboczoną, ale puściłam w pętli 0-00:11, powiększone na dolną połowę filmu (aby mordy i ramiona nie oglądać), i posmyrałam się oglądając stopy tej menelki. Taki kwiatek na kupie gnoju.
Oni też mają normalnych meneli co tylko śmierdzą, siedzą całymi dnami i czasem coś zbierają. To są osoby chore psychicznie albo naturalnie albo wspomogli się jakimiś narkotykami które im łby przeorały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów