Typowe mieszkanie, typowego mieszkańca kraju będącego potęgą nuklearną bogatą w gaz, ropę i metale szlachetne
Źle mnie rozumiesz, nie mam uwag do trolingu. Tylko do wykonania, Spaliłeś bo byłeś zbyt obcesowy i wszyscy się zorientowali zamiast striggerować. Zjebałeś robotę i o to mam pretensję i dlatego nie chcę buziaczka.
ten typek to troll który ma za zadanie przelewać na sadola klimat sekcji komentarzy gazety wyborczej. a to, że nie ma polotu, to raczej normalne, bo kogo odsyła się do takiej roli, jak nie resortowego półgłówka. tak samo jak konto pazuzu i jeszcze kilka by się znalazło. najgorsze, że to wszystko z naszych pieniędzy.
Źle mnie rozumiesz, nie mam uwag do trolingu. Tylko do wykonania, Spaliłeś bo byłeś zbyt obcesowy i wszyscy się zorientowali zamiast striggerować. Zjebałeś robotę i o to mam pretensję i dlatego nie chcę buziaczka.
najgorsze, że to wszystko z naszych pieniędzy.
O, wypraszam sobie, z moich pieniędzy, które zarabiam w zupełnie innej branży niż trolling
To jak?
Jesteś męską dziwką w Holandii?
To może być wstęp do zajebistej reklamy tego odkurzacza
Nie ma co krytykować że ruski czy inny kacap. Wygląda jak zwyczajny pokój dzieciaka żyjącego ubóstwie bo stary chleje i nie zawsze starcza . Tym bardziej że młody starał się czymś ten zasrany marazm urozmaicić (np. jak to poroże jelenia) i czym się tam interesuje (widać częsci elek. jak te zasilacze do stacjonarek). To naprawę nie ładnie nabijać się w takim wypadku.
wygląda jak barak w Auschwitz
Nie ma co krytykować że ruski czy inny kacap. Wygląda jak zwyczajny pokój dzieciaka żyjącego ubóstwie bo stary chleje i nie zawsze starcza . Tym bardziej że młody starał się czymś ten zasrany marazm urozmaicić (np. jak to poroże jelenia) i czym się tam interesuje (widać częsci elek. jak te zasilacze do stacjonarek). To naprawę nie ładnie nabijać się w takim wypadku.