typowy ssmański kutas z za zachodniej granicy. kula w łeb kurwie dającej niemcom.
Typowy polaczek. Zabrać klawiaturę i odciąć od wolności wypowiedzi, skoro i tak nic ciekawego do powiedzenia nie ma.
Radzę sobie przypomnieć niedawny finał Manchester United z Chelsea Londyn.
John Terry płakał wówczas więcej niż on.
I tak zarabia więcej od was razem wziętych , więc nie pierdolcie jaki on zły i ogarniajcie swoje życie
Czemu ZAWSZE jakies zjebany gimbus musi sprowadzac wszystko do pieniedzy, o chuj z tym chodzi? Wytlumacz mi pajacu, jak jego zarobki sa zwiazane z tym tematem, bo ja nie ogarniam twojego toku myslenia.
Czemu ZAWSZE jakies zjebany gimbus musi sprowadzac wszystko do pieniedzy, o chuj z tym chodzi? Wytlumacz mi pajacu, jak jego zarobki sa zwiazane z tym tematem, bo ja nie ogarniam twojego toku myslenia.
Pieniądze są związane z tym tematem ,ale to trzeba być troszkę zorientowanym w zarobkach piłkarzy .Zresztą mój post miał zmienić spojrzenie polaków na Niemców ,którzy nie ukrywajmy żyją w wyższych standardach.
P.S.
Yo
Typowy polaczek. Zabrać klawiaturę i odciąć od wolności wypowiedzi, skoro i tak nic ciekawego do powiedzenia nie ma.
a ty zdaj w końcu 1 klase gimbusie
w dodatku folksdojcz
Nie czaje tej niechęci do niemcow. Co wam zrobili obecnie? Mi nic. A kogo interesuje ze ileśtam lat temu, jakas jedna osoba rządziła w panstwie i pokierowała nim tak, ze teraz jest foch na nic.
Ludzie przestancie hejtować.
od zawsze pajacu !
kolejny folksdojcz śląsk rządzi w wypowiedziach i broni wujka
Pieniądze są związane z tym tematem ,ale to trzeba być troszkę zorientowanym w zarobkach piłkarzy .Zresztą mój post miał zmienić spojrzenie polaków na Niemców ,którzy nie ukrywajmy żyją w wyższych standardach.
P.S. Obrazek
ciekawe dlaczego od tysiąc dziewięćset trzydziestego dziewiątego?
P.S. Obrazek
ciekawe dlaczego od tysiąc dziewięćset trzydziestego dziewiątego?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów