📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
0:20 lol jaka zakochana para cykad, cykada męska otacza swym ramieniem cykadę żeńską :o
hmm moje lizardy miały by co wpierdalać , tak to tydzień juz o pustych pyskach
Szacun dla kamerzysty, ja bym prędzej kleksa w majty puścił, niż podszedł do tych skurwieli
ulthart napisał/a:
@up
To że pewnie po za swoją wsią nigdy nie był i nie będzie
Trójmiasto to rzeczywiście wieś , "poza" piszemy łącznie. Po Twojej znajomości ortografii mogę stwierdzić, że jesteś wieśniakiem (nie chodzi tu o miejsce zamieszkania, lecz osobowość).
Czy panowie muszą tak napierdalać od bladego świtu?!
dannyk napisał/a:
Trójmiasto to rzeczywiście wieś , "poza" piszemy łącznie. Po Twojej znajomości ortografii mogę stwierdzić, że jesteś wieśniakiem (nie chodzi tu o miejsce zamieszkania, lecz osobowość).
Ciekawe jest to, że zawsze jak jakiś osobisty pojazd się szykuje, zaczynamy pisać z wielkiej litery 'Ty' 'Ci' itp. Po twojej reakcji rzeczywiście można sądzić, że albo jesteś w trójmieście od niedawna, lub też na prawdę jesteś ze wsi.
Nie ma na świecie bardziej przyjebanych i wkurwiających owadów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów