Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@PaWeL1656 wypie**laj na dyskotekę pe**lski żelusiu ruchać kolegów. (zakładając że ich masz)
A ty wracaj się tarzać w gównie niemądra świnko Ciekawe czy byś panie brudasie wolał stukać panienkę wyciągniętą z imprezy trance, czy brudaskę z woodstocku
A ty wracaj się tarzać w gównie niemądra świnko Ciekawe czy byś panie brudasie wolał stukać panienkę wyciągniętą z imprezy trance, czy brudaskę z woodstocku
a pewnie, zawsze to przyjemniej pukąć zarzyganą od mieszanek extasy + chuj wie co jeszcze...
yeah baby, rave to the grave
btw, nie mierz wszystkich swoją miarą "brudasie"...
przepraszam ! ale poprostu już dłużej tego w sobie dusić nie mogłem ..
@Vass pójdź sobie na jakąś "imprezkę techno dla pedałków" i nazwij tam kogoś pedałkiem - życzę powodzenia
Ale z tego co mi wiadomo, to chyba jest pogo, a tam nie leją się jak za przeproszeniem jakieś poje*y żeby tylko skrzywdzić, ale po to żeby dać upust emocjom. No i warto zauważyć, że po zakończonym tańcu pomagają sobie wstać etc.
I tak, nie słucham metalu ale wolałbym pojechać na taki np. Woodstock i wziąść udział w pogo, niż jechać na jakieś popierdzielone balety, gdzie ludność na parkiecie to w 80% same kozaki, za którymi stoi tabun kolesiów, którzy zaraz Ci wpie*dolą, bo przez przypadek prawie wpadłes na jego "szmulę".
Uprzedzając hejterów :
1.Pisałem już że nie znam się na tym, i dokładnie nie wiem, czy to pogo czy nie.
2.Takie jest moje zdanie na ten temat, więc jeżeli macie zamiar zhejtować, to lepiej idżcie do kuchni, obierzcie sobie marchewkę i chrupcie ją cicho przed komputerem, zamiast odrazu cisnąć.
Pozdrawiam sadoli
No kurwa to dopiero ambitna muzyka! Łysy brodaty brudas drze ryja i każe innym upośledzonym brudasom się zadeptać... świetnie kurwa... muzyka dla ambitnych jak chuj. Naprawdę kurwa nie możecie się powstrzymać od zjechania ludzi, którzy lubią coś innego niż wy, nawet na filmiku, który ze wszystkim co nazywacie techno ma tyle wspólnego co gówno z różami? Nawet nie wiecie jak prawdziwe techno brzmi debile... Kurwa to jedna z niewielu rzeczy które wkurwiają mnie na tej stronie... wasze jebane buractwo i wypowiadanie się na tematy o których za chuj pojęcia nie macie
@Vass pójdź sobie na jakąś "imprezkę techno dla pedałków" i nazwij tam kogoś pedałkiem - życzę powodzenia
Posłuchaj ignorancie chociaż jednego kawałka Exodusa i dopiero komentuj. Gwarantuje ci że poziom skomplikowania, ilość pomysłów i różnorodność wariacji nt danego motywu w pojedynczym kawałku jest zdecydowanie większa niż to co usłyszałeś w techno w sumie przez 20 ostatnich lat.
Albo w sumie... wracaj do swojego 'upcy dupcy'.
Co jak co ale metalów nienawidzę z całęgo serca ... brudasy frajerzy zabić to mało
przepraszam ! ale poprostu już dłużej tego w sobie dusić nie mogłem ..
A mnie bardziej wkurwiają analfabeci.
Uprzedzając hejterów - Napisałem że nie jestem pewien czy to jest pogo, nie znam się na tym.
Zamiast odrazu hejtować, idżcie lepiej do lodówki, weżcie sobie marchewkę i usiądzcie wygodnie przed komputerem, chrupiąc w spokoju.
Pozdrawiam wszystkich sadoli
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów