18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
o................9 2013-03-22, 23:09
Ja pierdole przecież adbuster robił taki test....
co za tepy chuj z tego scifun.... dodał jedynie woreczki z lodem
Zgłoś
Gogul 2013-03-22, 23:10 1
piwo za klocki LEGO
Zgłoś
Crysu1337 2013-03-22, 23:19
Cytat:

Jak byłem szczeniakiem przez kilka sekund pryskałem sobie w udo. Konsekwencje pamiętam do dziś

Znajomy też kiedyś sobie pryskał przez kilka minut na na przedramię i potem miał taką śmieszną bańkę na ręce
Zgłoś
____ 2013-03-22, 23:20
Scifun podbija internet, pierwszy odcinek w wersji językowej dla całego świata.
Zgłoś
vanditte 2013-03-22, 23:24 5
Nowy sposób na błyskawiczne schłodzenie wódki Piwo!

Zgłoś
ostry07 2013-03-22, 23:50
Już wiadomo jak działają kostkarki do lodu!
Zgłoś
konto131313 2013-03-23, 0:03
rzygac sie chce na sama mysl o piciu tkiego drina.... fuu
Zgłoś
h................j 2013-03-23, 0:10 4
Naprawdę nie rozumiem fenomenu pana "naukowca" i reklamiarza.

Niestety dzięki temu, że nie ma zbiorczego dla obu panów, spora część użytkowników sadola mimo, że tego nie chce, to jest zmuszona do regularnego oglądania tych zakazanych mord. A jak tylko ktoś odważy się na uzasadnione słowa krytyki pod adresem obu panów, to zostanie zwyzywany przez bandę spedaleńców, która tworzy krąg wsparcia dla wyżej wymienionych.

Przez tyle lat wszyscy narzekali na te nieszczęsne reklamy na polszmacie, że filmu się nie da obejrzeć, a dziś oglądają je i to z własnego wyboru. Dziękuję Ci Boże za książki, tam na szczęście nie ma reklam. Reklamiarz jednak chyba zmienił branżę i teraz postanowił zostać pakerem. I dobrze, ale na chuj to oglądać? Nie wydaje się wam to stratą czasu? Nie lepiej samemu ruszyć dupsko sprzed komputera? Polecam pobiegać każdego ranka 10 km, człowiek od razu lepiej się czuje.

No i pan "naukowiec", który to kiedyś tłumaczył przez 15 minut, że północ to kierunek umowny i przyjęło się, że do północy orientuje się większość map. Prawdziwy odkrywca. Albo zabawy z magnesami. To uważacie za naukę? To proponuję wam studia techniczne, tam na fizyce zobaczycie dużo lepsze pokazy na wykładach, a potem będziecie jeszcze mieli okazję pochwalić się na egzaminie tym co przyswoiliście.
Zgłoś
x................s 2013-03-23, 0:20 4
@heylbj Dlatego to się nazywa SciFUN!
btw. z jednej strony masz racje a z drugiej pierdolisz jak potłuczony.
Jak Ci źle z tymi filmikami to idź przebiegnij 10km i od razu zrobi Ci się lepiej
Zgłoś
FunkDoc 2013-03-23, 0:22
Ostatnio miałem na zajęciach, że przemiana adiabatyczna do taka przy której nie zachodzi wymiana ciepła.
Więc nie wiem o co kaman już
Poebane to wszystko.
Zgłoś
szczurto 2013-03-23, 0:35
Łatwiej taniej szybciej to PC duster albo gaz do zapalniczek a nie dezodorantem najebać wszędzie
Zgłoś
NluckY 2013-03-23, 0:50
Cytat:

przemianą adiabatyczną

Taki chuj, bo przemianą izohoryczną. Poczytaj chociaż zanim coś napiszesz.

"Człowiek jest jak stolarz; rodzi się, żyje, a później umiera"
Zgłoś
Z................y 2013-03-23, 1:09 1
xensis napisał/a:

@heylbj Dlatego to się nazywa SciFUN!
btw. z jednej strony masz racje a z drugiej pierdolisz jak potłuczony.
Jak Ci źle z tymi filmikami to idź przebiegnij 10km i od razu zrobi Ci się lepiej

Problem w tym, że ani tam Sci ani Fun. Z początku liczyłem na konkretny ciekawy kanał z profesjonalnie przygotowanymi doświadczeniami i eksperymentami, a tu chuj wielki dwa bąbelki. Tak jak kolega wyżej napisał, jakieś nędzne zabawy magnesikami, albo pryskanie dezodorantem... co to kurwa ma być? Nauka dla przygłupów. Poszukaj kanału na yt "Grant Thompson" i porównaj z naszym niedobitkiem.
Zgłoś
Lisek244 2013-03-23, 1:12
ziomek zajebiste miny wali ;]
Zgłoś
MudPie 2013-03-23, 1:29 1
heylbj napisał/a:

Naprawdę nie rozumiem fenomenu pana "naukowca" i reklamiarza.

Niestety dzięki temu, że nie ma zbiorczego dla obu panów, spora część użytkowników sadola mimo, że tego nie chce, to jest zmuszona do regularnego oglądania tych zakazanych mord. A

Ee ? Ktoś Ci przystawia giwerę do głowy i każde klikać w temat i oglądać ?

Co do tematu ja dla adbusterów i scibusterów, nie jestem targetem. Trafiłem na kanał adbustera jeszcze jak nie miał nawet 1000 widzów.. moja nienawiść do reklam sięga tego stopnia że nie mam zamiaru oglądać tego w necie.. nawet jeżeli chodzi o testy. a scibuster kieruje swoje filmiki do gimbazy.. ale dobrze że jest zainteresowanie tematem fizyki bo wcześniej młodzież kompletnie się tym nie interesowała, co nie dziwi ze względu na poziom przedstawiania tego w szkołach, a tak nawet jak scibuster porusza jakieś nawet i banały to jakiś ludek może się zainteresować i zacząć drążyć temat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów