📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Piwko, zaskoczył mnie z tymi lotniskowcami. Nadal uważam że potrzebna mu jakaś hostessa do tego programu i niech będzie mniej sarkastyczny, bo słuchając go czuję się jakby miał słuchacza za debila, no ale programik robi fajny.
cała mechanika kwantowa jest zajebista
to wszystko wyłącznie teorie na których poparcie ludzie wymyślili eksperymenty i słooono za nie płacą, ale wszystko zaczyna sie trzymać ale hipotezy
to wszystko wyłącznie teorie na których poparcie ludzie wymyślili eksperymenty i słooono za nie płacą, ale wszystko zaczyna sie trzymać ale hipotezy
Niech on się jebnie w swój globus, bo pojęcia o astronomii nie ma
longlong7 napisał/a:
to już się robi nudne
dancio91 napisał/a:
ale jego sposób przekazywania informacji mnie wkurwia
kutasek325 napisał/a:
nauczyciel gimbazy...
Olasty napisał/a:
eksperymenty są lepsze
Rozumiem że was interesuje jak wasza dupa tańczy dla ciebie ale to nie oznacza że coś jest pojebane lub głupie jak tego nie rozumiecie.... niektórzy sa mądrzy lub starają się poznawać świat a inni to debile jak wy którzy wolą oglądać przez 1h ruskie wypadki i covery ona tańczy dla mnie....
pewnie mijam was codziennie na ulicy lub w biedronce i boję się że pewnego dnia wam odpierdoli
Mi tylko nieco szkoda że SciFunowi nie nabijamy liczników nie oglądając jego roboty na Youtube, z którego pochodzi ów materiał. Gość robi to dobrze i należy mu się jego strawa za to, tak myślę.
straatveger napisał/a:
Niech on się jebnie w swój globus, bo pojęcia o astronomii nie ma
Astronomii Hahaha On nie mówi tutaj o galaktyce Andromedy tylko o atomach, to jest fizyka kwantowa a nie astronomia, wypowiedział się ten co ma pojęcie .
Mnie zastanawia inna rzecz, tam panują zupełnie inne prawa i z tego co pamiętam atom składa się z ponad 64 cząsteczek, między innymi gluonów które odpowiadają za wiązania między jądrem a elektronami, nie działa tam siła przyciągania przez masę czy gęstość, proszę mnie poprawić i nie obrażać jeśli się mylę. (tak poza tym chyba Einstein mówił o pojęciu Grawitacji jako zakrzywianiu czasoprzestrzeni przez obiekty o ogromnej masie lub gęstości, taka np Czarna dziura która skupia ogromną masę w małej objętości zakrzywia przestrzeń w taki sposób, że nie istnieje w niej czas (w niej albo już za horyzontem zdarzeń))
No i przez porównanie atomu do kosmosu dzisiaj nie śpię... dam rade to ogarnąć ;3
Aż mnie zainspirowało żeby więcej o tym poczytać To jest chyba lepsze od relatywistycznej
Angielki podstawowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów