Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pomijając celną uwagę to chciałbym zobaczyć jakieś zawody albo olimpiadę dla sterydziarzy.
Poza normalnymi sportami wprowadzić specjalną kategorię bez limitów żadnych i bez podziału na płeć a nie jak teraz, że jeden walczy tu a drugi tam bo w tej federacji nie wykrywają tego we krwi a w innej tamtego.
Powiem uczciwie i 100% serio, że jakby takie coś było to bym kurwa z radością dokupił sobie płatnych kanałów aby obejrzeć jak ktoś wykręca setkę w 7 sekund albo wyciska 480kg bez koszulki wspomagającej.
Mówcie co chcecie ale w chuj by się to ciekawie oglądało jakby ludzie co mają 10x więcej testosteronu niż naturalnie sprawdzali który z nich lepiej się koksuje.
Nawet kurwa paraolimpiadę taką bym obejrzał gdzie się ścigają sparaliżowani albo bez nóg na tuningowanych wózkach elektrycznych.
Też kiedyś o tym marzyłem ale wydaje mi się że są na to niewielkie szanse z jednego powodu - pewnie znalazło by się w chuj pojebów, których waliłoby to że dożyją max. 35 lat albo mogą umrzeć na zawodach. Za chwilę sławy i pieniędzy zrobiliby wszystko i takie sporty mogłyby stać się nawet bardziej popularne niż (przynajmniej teoretycznie) "czyste" dyscypliny, bo wielu ludzi chciałoby to oglądać. Na to nie pozwoli cała mafia która tym zarządza... chyba że stwierdzą że warto się na to przerzucić.
Zawsze się przyjemnie ogląda kiedy słabsza fizycznie rasa wygrywa z rasą genetycznie przystosowaną do ciężkiego wysiłku fizycznego przy dużej temperaturze oraz przy wysokim promieniowaniu UV. Na polu bawełny by tego białasa poskładał jak Japończyk orgiami.
Swoją drogą czarny też powinien sobie lepiej radzić w klatce, może ta jest zbyt przestronna.
Zawsze się przyjemnie ogląda kiedy słabsza fizycznie rasa wygrywa z rasą genetycznie przystosowaną do ciężkiego wysiłku fizycznego przy dużej temperaturze oraz przy wysokim promieniowaniu UV. Na polu bawełny by tego białasa poskładał jak Japończyk orgiami.
Zawsze tam, gdzie wymagane jest minimum inteligencji lub sprytu, wygrywa człowiek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów