Chłopaki przyjechali na mistrzostwa Polski w Break Dance w Żaganiu. Maj 1996. 2pac jeszcze żyje..., boombox załadowany świeżymi bateriami a dziewczyny ciekawe nowości ze świata Ciekawie się na to patrzy (sprzęt, auta, ubiór, wygląd...) z perspektywy tylu lat, prawie19!!!
Chłopaki przyjechali na mistrzostwa Polski w Break Dance w Żaganiu. Maj 1996. 2pac jeszcze żyje..., boombox załadowany świeżymi bateriami a dziewczyny ciekawe nowości ze świata Ciekawie się na to patrzy (sprzęt, auta, ubiór, wygląd...) z perspektywy tylu lat, prawie19!!!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
echhh, lata 90-te
Gry były miodniejsze, muzyka miała melodię, amfetamina mocniej kopała mózgownicę a moja siorka przespała "park jurajski" w dobrze nagłośnionym kinie, którego już dawno nie ma.
Ciapate siedzieli między wydmami i jedli piasek z piaskiem a dan aykroyd z przekonaniem wprowadzał nas w kolejny epizod "psi factor". Pierwsza panna szeptała mi po seksie, że już na zawsze i że kocha a z głośników leciały "wilki".
Nostalgia...
Lato 1996, ośrodek MSW w Juracie, plaża, piasek, noc, wódka, mój Zygmuś, ja i gorący seks. Wycieczki wodolotem do Kaliningradu, bibki w willi Generała Gałuszyna, kawior i więcej wódki. Nadzieje na lepsze jutro, Polskę otwartą na świat. Ech, życie...
Albo mi się wydaje albo w tamtych latach ludzie do czegoś dążyli. Mój rocznik 91, zupełnie nic nie robi same lebiody...
Coś w tym jest. Miałem dwie dziewczyny z Twojego rocznika, wyjątkowo głupie pizdy.
echhh, lata 90-te
Gry były miodniejsze, muzyka miała melodię, amfetamina mocniej kopała mózgownicę a moja siorka przespała "park jurajski" w dobrze nagłośnionym kinie, którego już dawno nie ma.
Ciapate siedzieli między wydmami i jedli piasek z piaskiem a dan aykroyd z przekonaniem wprowadzał nas w kolejny epizod "psi factor". Pierwsza panna szeptała mi po seksie, że już na zawsze i że kocha a z głośników leciały "wilki".
Nostalgia...
...ale tych pojebańców kręcących się na dupie czy głowie to nigdy nie szanowałem
sralgia nie nostalgia...w 93 roku był Jurassic Park miałeś wtedy ledwo 14 lat może 16 i co latałeś już na frycie (amfie) ? niezła patola, weź przestań pierdolić już te debilizmy jaki to nie jesteś fajny
Jeszcze do czegoś chcesz się przypierdolić?
Smutny chujek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów