📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wybacz bracie Allaha ale to nie ta strona www.Allahhagbar.com tam to umieści dostaniesz za to ze 100 daktyli
Na kozy jest już zbiorczy i każda kolejna przeróbka tam wyląduje.
sadistic.pl/scream-goat-edition-temat-zbiorczy-vt178802.htm
sadistic.pl/scream-goat-edition-temat-zbiorczy-vt178802.htm
kurwa co za pajace te adminy a moje kozy wyjebali...
Precz z komuna
Precz z komuna
Ej dobra...przeróbki jakichś zjebów, współczesnej pop kultury jeszcze są fajne (choć powoli się nudzą), ale profanacja polskiego zespołu, który mia wiele klasyków i do dzisiaj się go przyjemnie słucha, jakoś nie zniosę...
haha miłośnik disco polo się odezwał a kozy są już powoli wkurwiające tak jak było harlem shake. W ogóle to na sadisticu powinny być jakieś liimity co do wrzucania materiałów o tej samej tematyce tak na prawdę, bo to już do porzygu. Co tydzień nowa podjarka jakimś gównem.
Nieee Luis. To byłby zły pomysł. Jakby tak było to sadistic świeciłby pustkami. No bo trzy filmiki z murzynami jednego dnia, a trzy z ciapatymi... To nie miałoby sensu
no dobra. a więc niech się powtarzają kozy i inne takie praktycznie co chwilę i rzygajmy tą nudą. To dopiero ma sens. :]
p.s. murzyni i ciapate się nie liczą. Jest to sadystyczne w jakimś stopniu, ale piejące kozy i harlem srake dodane do każdego filmiku na YT, po czym wrzucone tutaj na prawdę wkurwiają. Przynajmniej starszą widownię.
p.s. murzyni i ciapate się nie liczą. Jest to sadystyczne w jakimś stopniu, ale piejące kozy i harlem srake dodane do każdego filmiku na YT, po czym wrzucone tutaj na prawdę wkurwiają. Przynajmniej starszą widownię.
Krzysztof *Cugowski i jeden z jego największych hitów w odświeżonej wersji.
*było Krawczyk, próba trollingu zakończona sukcesem.
*było Krawczyk, próba trollingu zakończona sukcesem.
Krzysztof Krawczyk... Sam nie wiem, czy jesteś marnym trollem, czy masz aż tak małą wiedzę o oryginalnym utworze, którego przeróbkę wstawiasz :/
Kurwa, wpierw harlem gówno teraz te owce, opanujscie sie do kurwy nędzy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów