📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Smokw napisał/a:
Przecież nie chciał dotykać pedała bezpośrednio.
pamiętać należy gdzie jest miejsce pedała ...
pod butem oczywiście
edmund napisał/a:
w TVN tego nie zobaczysz
Wolałbym takie gówniane materiały w prywatnej telewizji, niż w publicznej za publiczne pieniądze.
Widzę że w pisowskiej telewizji materiały niezmiennie na najwyższym poziomie.
To straszne, że takie gówno może lecieć w publicznej telewizji.
Mówcie co chcecie ale BiednyRon ma całkiem ciekawy program wyborczy.
Własnie chodzi,że jest pedałem bo jemu mniej wolno kraść w polityce,to jak efekt Obamy że pierwszy czarny prezydent musi być ok.Kaczyński z rydzem kradnie na oczach wszystkich i mu poyebana tłuszcza brawo bije.Kaczy może wyruchać wasze dzieci a wy będziecie brawo bili,bo udaje katolika,którym nie jestbuhhahahaa
w sumie mozna sie posmiać ale prywatnie. jeśli takie coś puszczane jest na wizji to prawdziwe kurestwo, i jeszcze pizda ogórek sie oburzyła jak jej koleś z kO powiedział że szczują na LGBT no kurwa .
robsonx79 napisał/a:
Wolałbym takie gówniane materiały w prywatnej telewizji, niż w publicznej za publiczne pieniądze.
przecież masz prywatną telewizję, TVN, jak poszukasz kto płaci na nich, będziesz naprawdę podjarany,
aby cię podniecić dodatkowo dopiszę, oglądając to, dajesz im zarabiać i dodam,
nawet nie wiesz kiedy stracisz napletek, jeśli jeszcze go masz
edmund napisał/a:
przecież masz prywatną telewizję, TVN, jak poszukasz kto płaci na nich, będziesz naprawdę podjarany,
aby cię podniecić dodatkowo dopiszę, oglądając to, dajesz im zarabiać i dodam,
nawet nie wiesz kiedy stracisz napletek, jeśli jeszcze go masz
Tak samo Discovery Channel np
Kurwa i oni chcą, żebym płacił na takie przejebane gówno.
-Ernest Hemingway
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów