Sebix mocno wierzy w Boga i swoją nieśmiertelność dlatego rzuca się pod radiowóz. Od razu uprzedzam, akcja od 2:10. Ciekawe co ćpał. Pewnie jakiegoś Allaha czy innego Alladyna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pan jest mym pasterzem, nie brak mi niczego...
Gość ma najprawdopodobniej schizofrenie i słyszy w głowie głos Boga...
Bo ja jestę Bogię, uświadom to sobie sobie
Słyszysz słowa, od których włos jeży się na głowie
O rany, rany, jestem niepokonany...
Słyszysz słowa, od których włos jeży się na głowie
O rany, rany, jestem niepokonany...
Prawidłowa reakcja. Każdego takiego świra który twierdzi że bóg jest ze mną powinni wywozić na psychiatryk.
kaktus83 napisał/a:
To ty chyba go w chipsach znalazłeś. Dowód nie jest wymagany. Za to do twojej listy dołożyłbym Polisę Ubezpieczeniową.
Ależ mnie pocisnęliście, no ale faktycznie mój błąd.
Na usprawiedliwienie tylko powiem że podczas każdej kontroli policjant żądał ode mnie dowodu osobistego. No i oczywiście zapomniałem o polisie ale to jakby komplet z dowodem rejestracyjnym.
No i jednak babka dostała mandat za brak dowodu osobistego więc coś w tym jest ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów