📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W polskiej A czy B klasie to regularnie jakiś sędzia dostaje wpierdol
Czy tylko ja tam dostrzegłem wojsko na meczu :O ?
Szkoda że ten piłkarz się nie wysadził... Zawodnicy przynajmniej by się troszkę rozerwali.
pikpok napisał/a:
Pewnie na żółtej kartce było napisane, allah to pedał
Martwie się o przyszłość tego kraju, ale mam nadzieje że tylko na Sadisticu jest tylu idiotów. Naprawdę twierdzicie, że akcja dzieje się w jakimś arabskim państewku? Chyba dziecko z podstawówki by się zorientowało, że to hebrajski a nie arabski.
Ale cóż, chyba pierdyliard komentarzy typ
>HURRRR!!! CIAPACI TO HUJE ZAAAL BRZYDKIE NIEMKI ZAL STOP CIAPATYM ZAKAQZ ISLAMIZACJI EŁROPY
pod kazdym wpisem to u was chyba norma. Wypierdalać do szkoły.
Tam to sie kurwa dzieje, nie to co u Nas, " sędzia "huj" " . Tam jest prawdziwy sport.
nots napisał/a:
Właśnie pokazałeś, kto tutaj jest polaczkiem.
Widać nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Wracaj do podstawówki i zacznij edukację od początku. Zaraz....może jednak nie i tak gówno z tego wyjdzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów