Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Twoja matka już widziała, jak Cię powiła niestety.
Ale z kolei gdyby nie ja, to i Ciebie by nie było.
Pozdrów tam mamuśkę...
Ale z kolei gdyby nie ja, to i Ciebie by nie było.
Pozdrów tam mamuśkę...
Wydaje mi się, że jak się rodziłem, to pływałeś jeszcze długo w mosznie taty. Więc nie trafiłeś
A za pozdrowienia dziękuję.
to prawdziwi polacy zrobili te przemiany. lewacka komuna im smierdziala i uratowali narod, a teraz piszcza
Dokładnie. Ludzie, poniżajcie cyganów, żydów, czarnuchów, pedałów, lewaków, ale od Polaków którym się nie powiodło po spierdolonych przemianach ustrojowych, trzy chuje w bok.
"...wychodzisz czy nie? bo coś ci ciężko to wychodzi..." ;d
dobreeee....
hujowe
Poniekąd masz racje, ale nie do końca kumpla ojciec prowadzi jedną z takich sortowni, prawda jest taka że śmieci lądują do śmieciarki tak czy siak, ale przy wysypywaniu odpadów łatwiej robotnikom oddzielać jak leci partia makulatury potem plastiku itp.
@unimator
Zgadza się, ale od tego jest recykling (przetwarzanie), ale prawda - to jest zwykły interes. Teraz po wejściu przepisów, że śmieciami zajmuje się miasto zyski jeszcze wzrosły, tak jak wspomniałem wczesniej o kumpla ojcu tak teraz wygrał przetarg na 10 milionów (jedno miasto, na jeden rok), pomnóż razy ilość miast i masz odpowiedź jaki hajs leci w "ekologie"...
ja segreguję, ale słyszałem że w Polsce to jeszcze popaganda, że jak przyjezdzają śmieciarką to i tak wszystko do jednego kontenera sypią. Tylko narazie chcą nauczyć ludzi segregować bo jak już będą segregownie i przerbialnie pojedynczych odpadów to to nie bedzie mogło stać tylko całą parą pracować bo bedzie duzo ludzi i naukowcow i nie mozna sobie pozwolic wtedy na zastój
Większośc smieciarek jest podzielonych na trzy części i każdy pojemnik oprózniają do jednej z nich
PS.
Fajnie że śmieci same się zaczynają wyrzucać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów