P.S.
Moim faworytem jest Sekcja Rytmiczna.
Faszyści nie mają zagwarantowanego czasu antenowego w żadnym ze znanych fizyce światów. I niech tak zostanie.
Nazywając nacjonalistów faszystami tylko udowadniasz, że jesteś niedouczony. No ale od lewaków nie ma co wymagać wykształcenia, ich mózgi są wypełnione lewicową propagandą i nie ma tam miejsca na jakąkolwiek wiedzę.
Faszyści to faszyści. Możesz sobie obrażać kogokolwiek jak chcesz, ale rzeczy trzeba nazywać o tak, jak się nazywają.
Jest pewna tendencja, zauważana właśnie wśród sympatyków i członków Ruchu Narodowego - jeśli napiszesz coś źle o ruchu, to obrażają cię personalnie. No ale od nich nie ma co wymagać wykształcenia, ich mózgi są zaczadzone propagandą i nie ma tam miejsca na jakąkolwiek wiedzę.
Może jeszcze powiesz, że faszyści Polske okupowali?
Nie wiem jakim trzeba być ignorantem, żeby takie pytanie zadać...
Nie wiem jakim trzeba być ignorantem, żeby mylić faszyzm z narodowym socjalizmem. Do tego jakby się czytało jakiekolwiek książki, albo chodziło na lekcje historii, to wiedziałoby się, że włoscy faszyści walczyli tylko na bałkanach i w afryce.
Przecież Archeolog to lewacka pipa, która chciałaby wstąpić do Antify, ale aż takich debili tam nie przyjmują, więc jedyne co mu pozostaje to wypinanie rowa antyfaszystom i trollowanie w Internecie. Nie dajcie mu tej satysfakcji.
Po raz kolejny życzę archeologowi i spółce sukcesów w walce z katobydłem ze średnią wieku 85 Gdzie ta walka polega głównie na krzyczeniu zza monitora walczcie dalej, jesteście dzielni :*
Faszyści, wszędzie faszyści
I dalej uważasz, że faszyści nigdy nie okupowali Polski? Ty tak poważnie?
Naprawde, staram się nie ubliżać ludziom, ale jak piszę wyraźnie, że jest "pewna delikatna" róznica między faszyzmem a ns, do tego faszyzm był TYLKO we Włoszech, a narodowy SOCJALIZM w III Rzeszy, i to nie jest to samo, to nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć:
Won do książek.
Jak rozumiem, pojąłeś jakąś wiedzę tajemną, wyższą niż wstawianie emotikonów z Homerem w każdym poście, niedostępną dla tych, co pisali encyklopedie lub podręczniki. Wiedzę, którą posiadają nieliczni (Ruch Narodowy - Sekcja Dęta na przykład). Zauważyłem też, że obrażanie ci idzie dość łatwo. Może to idzie w parze? Wiedza tajemna i niezrozumienie przez innych? Co na to mówi twój lekarz?
Dla innych: Narodowy socjalizm (niem. Nationalsozialismus), nazizm (skrót od Nationalsozialismus), czasem określany również jako hitleryzm (od nazwiska Adolfa Hitlera) – totalitarna, rasistowska, antykomunistyczna i antysemicka ideologia Niemieckiej Narodowo-Socjalistycznej Partii Robotników (NSDAP). Niemiecka skrajna odmiana faszyzmu, opierająca się na biologicznym rasizmie, w szczególności na antysemityzmie.
Nazywając nacjonalistów faszystami tylko udowadniasz, że jesteś niedouczony. No ale od lewaków nie ma co wymagać wykształcenia, ich mózgi są wypełnione lewicową propagandą i nie ma tam miejsca na jakąkolwiek wiedzę.