P.S.
Moim faworytem jest Sekcja Rytmiczna.
Faszyści nie mają zagwarantowanego czasu antenowego w żadnym ze znanych fizyce światów. I niech tak zostanie.
Nazywając nacjonalistów faszystami tylko udowadniasz, że jesteś niedouczony. No ale od lewaków nie ma co wymagać wykształcenia, ich mózgi są wypełnione lewicową propagandą i nie ma tam miejsca na jakąkolwiek wiedzę.
Jest pewna tendencja, zauważana właśnie wśród sympatyków i członków Ruchu Narodowego - jeśli napiszesz coś źle o ruchu, to obrażają cię personalnie. No ale od nich nie ma co wymagać wykształcenia, ich mózgi są zaczadzone propagandą i nie ma tam miejsca na jakąkolwiek wiedzę.
Nie wiem jakim trzeba być ignorantem, żeby mylić faszyzm z narodowym socjalizmem. Do tego jakby się czytało jakiekolwiek książki, albo chodziło na lekcje historii, to wiedziałoby się, że włoscy faszyści walczyli tylko na bałkanach i w afryce.
Przecież Archeolog to lewacka pipa, która chciałaby wstąpić do Antify, ale aż takich debili tam nie przyjmują, więc jedyne co mu pozostaje to wypinanie rowa antyfaszystom i trollowanie w Internecie. Nie dajcie mu tej satysfakcji.
Po raz kolejny życzę archeologowi i spółce sukcesów w walce z katobydłem ze średnią wieku 85 Gdzie ta walka polega głównie na krzyczeniu zza monitora walczcie dalej, jesteście dzielni :*
Faszyści, wszędzie faszyści
I dalej uważasz, że faszyści nigdy nie okupowali Polski? Ty tak poważnie?
Naprawde, staram się nie ubliżać ludziom, ale jak piszę wyraźnie, że jest "pewna delikatna" róznica między faszyzmem a ns, do tego faszyzm był TYLKO we Włoszech, a narodowy SOCJALIZM w III Rzeszy, i to nie jest to samo, to nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć:
Won do książek.
Jak rozumiem, pojąłeś jakąś wiedzę tajemną, wyższą niż wstawianie emotikonów z Homerem w każdym poście, niedostępną dla tych, co pisali encyklopedie lub podręczniki. Wiedzę, którą posiadają nieliczni (Ruch Narodowy - Sekcja Dęta na przykład). Zauważyłem też, że obrażanie ci idzie dość łatwo. Może to idzie w parze? Wiedza tajemna i niezrozumienie przez innych? Co na to mówi twój lekarz?
Dla innych: Narodowy socjalizm (niem. Nationalsozialismus), nazizm (skrót od Nationalsozialismus), czasem określany również jako hitleryzm (od nazwiska Adolfa Hitlera) – totalitarna, rasistowska, antykomunistyczna i antysemicka ideologia Niemieckiej Narodowo-Socjalistycznej Partii Robotników (NSDAP). Niemiecka skrajna odmiana faszyzmu, opierająca się na biologicznym rasizmie, w szczególności na antysemityzmie.
"W bieli plam, jak w światła bieliNazywając nacjonalistów faszystami tylko udowadniasz, że jesteś niedouczony. No ale od lewaków nie ma co wymagać wykształcenia, ich mózgi są wypełnione lewicową propagandą i nie ma tam miejsca na jakąkolwiek wiedzę.