Myśleliście nad zmianą mebli? Myślę że podsunę ciekawą koncepcje na skrytkę w której ukryjecie dużo różnych ciekawych rzeczy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
myslalem ze bedzie ciekawsze, a tu zwylke szuflady
Koleś chciał się po prostu pochwalić sprzętem Kurwa,po co mu tyle broni.. szykuje się na koniec świata,czy co?
idź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "
Gość jest lepiej wyposażony niż przeciętny polski komisariat.
A jak przestawi katalog na najwyższą półkę to szafa się odsuwa i odsłania wejście do piwnicy z córką.
Już widzę jak go 4chan znajdzie po kolorze scian i szafy i mu się ktoś włamie i wszystko otworzy
Gdyby Lepper miał podobna w swoim biurze pewnie nie popełniłby samobójstwa.
Dobre, koleś ma w jednej szafie większy arsenał niż policja w Polsce!!! No cóż w końcu to Hameryka....
You are ready for zombnie apocalipse. Oh no, you have only guns, not food - you are dead
A gdzie martwą dziwkę schowam
Davidzior napisał/a:
Wyposażyłby pół polskiego wojska.
Fak, ale tylko jednego kibola na ustawkę
Chciał bym zobaczyć jego minę gdyby żona zrobiła przemeblowanie w tajemnicy przed nim i szafę oddała jakimś cyganom xD
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów