📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiem wam lepsze to niż ten pierdolony okularnik co mnie strasznie wkurwia
Zastanawia mnie pewna kwestia dlaczego ten gościu opisuje wibratory. Na dodatek z jaką pasją...
Łoo ile tu jest napinaczy!
Prawda jest taka że koleś ma wiecej charyzmy niz wy i wyrwał 4 dupy w ok. 10 min ,a wy macie problem z wyrwaniem jednej... taka jest prawda.
Najtwardzsi napinacze to pewnie nastolatki które musza walić gruche po kontach... a w komentarzach to naprawde niezłe ogiery! MRAŁ
Wyjdzcie na dwór!
Prawda jest taka że koleś ma wiecej charyzmy niz wy i wyrwał 4 dupy w ok. 10 min ,a wy macie problem z wyrwaniem jednej... taka jest prawda.
Najtwardzsi napinacze to pewnie nastolatki które musza walić gruche po kontach... a w komentarzach to naprawde niezłe ogiery! MRAŁ
Wyjdzcie na dwór!
@up wolę męczyć się z wyrwaniem jednej niż bawić się penisami z operatorem kamery 0.0
co mam zrobić żeby mi tego nie wyświetlało na głównej????
Pomysł niezły, zezowaty prezenter z głosem ministranta nieco wkurwiający, wstawki z tymi jęczącymi babami kompletnie bez sensu, co 20 sekund wstawka z tą animowaną ręką jeszcze bardziej bez sensu, prezentacja chujów stokroć bez sensu, chyba każdy wie do czego służą. Ogólnie po chuju takie coś, już wolałem maturę to bzdurę.
widac ze koles lubi sie bawic sztucznymi penisami
"Szkoda ze nie czujecie tych wibracji"
"Szkoda ze nie czujecie tych wibracji"
jakubczyk1985 napisał/a:
co mam zrobić żeby mi tego nie wyświetlało na głównej????
nie wchodź na sadola
Typ jest zajebisty.
Kurwa troche tolerancji jebani fachowcy.. 1 odcinek zawsze jest najgorszy, ale pojeby.
Kurwa troche tolerancji jebani fachowcy.. 1 odcinek zawsze jest najgorszy, ale pojeby.
@Jakubczyk1985
napisz userscripta: (kod z mojego rozszerzenia)
napisz userscripta: (kod z mojego rozszerzenia)
Kod:
var artcls = document.getElementsByTagName('article'); var artl=artcls.length;<br>
for (i=0;i<artl;i++) {<br>
var spns = artcls[i].getElementsByTagName('span'); var spnsl=spns.length;<br>
for (e=0;e<spnsl;e++) {<br>
if (spns[e].getAttribute("class")=='partner') {<br>
artcls[i].parentNode.removeChild(artcls[i]);artl=artl-1;i=i-1;<br>
}<br>
}<br>
}
Porządna dziewczyna kazałaby mu spierdalać z takim pytaniem. A jakby się nadal narzucał to dała mu w ryj.
Sadistic schodzi na psy. Kolejna denna seria z kolejnym niemrawym debilem z przerośniętym ego i mikroskopijnym fiutkiem.
Sadistic schodzi na psy. Kolejna denna seria z kolejnym niemrawym debilem z przerośniętym ego i mikroskopijnym fiutkiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów