📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
nie opowiadaj o swoich doświadczeniach, nie chcemy tego czytać.
nie opowiadaj o swoich doświadczeniach, nie chcemy tego czytać.
Ja powiem tak, wUjek bielu zanim ten twój program nie powstał, miałeś teksty "nawet" śmieszne, a teraz po prostu brak mi słów żenada że aż idź PAN<lol> w pi*du !
Już wolę mongolskie balety z boczkiem
cytując klasyka gatunku dobrego humoru, można coś o tym panu powiedzieć, otóż:
"nikt już nie spojrzy w tą spedaloną, chłopską mordę, w ten homoseksualny, ordynarny ryj, w ten zboczony pedalstwem pysk"
(kapitan bomba, wrota światów 4)
"nikt już nie spojrzy w tą spedaloną, chłopską mordę, w ten homoseksualny, ordynarny ryj, w ten zboczony pedalstwem pysk"
(kapitan bomba, wrota światów 4)
Pozdrowienia dla ludzi z SADISTICA. Internetowi napinacze... No tak w sumie was to nudzi bo poco z domu wyjść jak ma się komputer oraz dwie rączki ?? Pamiętajcie ręką ch$% nie oszukasz. Pozdro WujekBielu ;]
Znooowu to?
emcoo95 napisał/a:
Pozdrowienia dla ludzi z SADISTICA. Internetowi napinacze... No tak w sumie was to nudzi bo poco z domu wyjść jak ma się komputer oraz dwie rączki ?? Pamiętajcie ręką ch$% nie oszukasz. Pozdro WujekBielu ;]
a pytał cie kto o zdanie gibozordzie ?
Cytat:
ja czasem wychodze czyli wiem, ze takie nastawienie mowi o tym, ze lubisz wujka inaczej xdPozdrowienia dla ludzi z SADISTICA. Internetowi napinacze... No tak w sumie was to nudzi bo poco z domu wyjść jak ma się komputer oraz dwie rączki ?? Pamiętajcie ręką ch$% nie oszukasz. Pozdro WujekBielu ;]
Niewiem jak wy ale ja chetnie obil bym mu ta cwana morde
obejrzyjcie najnowszy piąty odcinek tej padliny, wujekbielu oficjalnie pogardził forumowiczami z sadola, jebany cwel
Wujek bielu ma syndrom adolfa:) macha zawsze na tym podrywie na sieg heila:)
@amoroso obejrzałem z 5 minut tego gówna i czekałem na ten "gest pogardy" potem się wkurwiłem i włączyłem samą końcówkę, tam to jest. ale kurwa pojechał jebany.
ps. chyba ktoś wyjebał najlepszy komentarz spod tego filmiku, czyżby ten koleś napisał maila do admina, w którym płacze że źli chłopcy go obrażają i że jak nie zniknie ten komentarz, to przestanie płacić sadolowi?
ps. chyba ktoś wyjebał najlepszy komentarz spod tego filmiku, czyżby ten koleś napisał maila do admina, w którym płacze że źli chłopcy go obrażają i że jak nie zniknie ten komentarz, to przestanie płacić sadolowi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów