Szybka zwei-ka w turbo dieslu to tylko dodatek do filmiku ;> Oglądac od 0:40
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedynka - o kurwa ! Dwójka - o kurwa ! Trójka - o kurwa ! ... ja pierdolę
GT -R F430 tyle tych numerków i nie wiadomo który na metę podjechał..hmm a ja nie wiem komu towar wydać..hmm
komentator lubi jak kopci z tłumika, fetysze bywają różne :o
Gdzie nie spojrzę tam GULF 2 - na parkingu za oknem ze 3 szt. , dresy pod blokiem gadają o GULFIE, na uczelni typy na allegro patrzą nitro do GULFA, TVN24 GULF, anonse 58 gulfów, stłuczka GULF, no i teraz gwóźdź do trumny - na sadisticu ... GULF. MASAKRA....
juki napisał/a:
Kurwa i kurwa - j. Polski w calej okazalosci
no nie wierzę ... Juki nic nie wspomniał o Hondzie w temacie motoryzacyjnym pozdro
Dlaczego ten jebany obszczy-murek woła 3 x "ło kurwa" a na koniec "ja pierdole"? Czy taki obszczy-mur nie ma innego słownictwa? Rozumiem ze mamusia w młodości dawała lokalnym pijaczkom a tatuś chlał i wracając do burdelu zwanym domem napierdalał go w ciemię?
No wyłysiałe drechy macie na co popatrzeć (golf II),bo to jedyne co możecie w swym obsranym wyłysiałym dresiarskim życiu wyruchać
No wyłysiałe drechy macie na co popatrzeć (golf II),bo to jedyne co możecie w swym obsranym wyłysiałym dresiarskim życiu wyruchać
prucnale napisał/a:
Gdzie nie spojrzę tam GULF 2 - na parkingu za oknem ze 3 szt. , dresy pod blokiem gadają o GULFIE, na uczelni typy na allegro patrzą nitro do GULFA, TVN24 GULF, anonse 58 gulfów, stłuczka GULF, no i teraz gwóźdź do trumny - na sadisticu ... GULF. MASAKRA....
witaj w polsce
"O kurwa, o kurwa ,o ja pierdole ..." dziecko miałem odebrać z przedszkola ...
a to nie jest przypadkiem 1/4 mili sosnowiec 19.06.2011?
Jak już słyszę po raz n-ty o tym Sosnowcu, to zaczyna mi się wydawać, że to taka polska wersji Rosji...
To ja jeszcze coś dorzucę. Ten sam golf II vs Gallardo
...i vs Yamaha R1
Na ogół 1/4 mili mnie nie obchodzi (jazda na wprost, pf), ale ten golf miażdży wszystko.
Nawet corsę zamiata!
...i vs Yamaha R1
Na ogół 1/4 mili mnie nie obchodzi (jazda na wprost, pf), ale ten golf miażdży wszystko.
Nawet corsę zamiata!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów