📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No nie wierzę... Ha ha..
Zwykły samobój. Tyle, że zginął tak jak chciał - otoczony kolegami-pedałami i najebany dymem z tego gówna i zieloną herbatką.
Mieć uszkodzony mózg w trakcie tripa. Ale to musi być bad trip i nie zdajesz sobie sprawy że nigdy się nie skończy jeśli przeżyjesz.
Wprawne oko każdego sadola ze starej gwardii wyłapie, że to fejk.
V.A.L.A.K napisał/a:
Wprawne oko każdego sadola ze starej gwardii wyłapie, że to fejk.
ten fejk jest jakiś taki nie wiem...
xD
Ciekawe ilu sadolowych konsumentów w przyszłości weźmie z niego przykład
Jednego terrorysty mniej w Europie dobra robota tak trzymać
Nikt mu nie powiedział, że w rosyjską ruletkę gra się z innym rodzajem magazynka. Ale on już wie, drugi raz błędu nie popełni.
coś mało krwi wygląda na fakea. ani nigdzie dookoła ani z niego nic nie cieknie z strony gdzie powinna być spora dziura na wylocie.
baronturbina napisał/a:
Klamki i środki odurzające to fatalny pomysł. Ale tyle z
Mądrości. Idioci niech się dalej tak bawią.
Dlatego jak jest u mnie impreza i są alkohol albo inne środki to broń jest zawsze w szafie pancernej a klucz schowany tam gdzie żaden najebany Stasiek go nie znajdzie. Ale to trzeba myśleć jak normalny człowiek, ameby nie mają takiej funkcji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów