📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
golip napisał/a:
Jak to jest, że go nie upierdoliły?
jak od małęgo napierdala cepy w łeb to nie ma co sie dziwić
Jak widzą takiego kozaka, co napierdala wszystkich kolegów, miota nimi to siedzą osrane. Jakby wleciał tam niemiecki turysta w hawajskiej koszulce, zostałby ożeniony z jadem
golip napisał/a:
Bo to czyste i zadbane węże.
golip napisał/a:
Bo to boss.
Come to papa
wszystkie kobry baczność! a jedna co ujadała za bardzo dostała liścia w łeb
Nie upierdoliły go bo mają ścięte kły jadowe, poza tym są trzymane w betonowym bunkrze co dodatkowo je zamula więc nawet jak je chwyta to nie wyrywają się z impetem. W zasadzie większość ektotermicznych zwierząt (zmiennocieplnych - jeśli jeszcze w gimnazjum takie słowo się nie pojawiło) staje się otępiałe w chłodzie. Jak weźmiesz skorpiona do ręki to zapierdala, Twoje ciepło mu służy, połóż go na zimną podłogę i od razu staje się mniej ruchliwy, tak to działa. W dodatku węże z filmu są tam trzymane chuj wie ile i nie są karmione, zdychają z głodu, a są bite by wywoływać odruchy obronne którymi tak turyści się podniecają podczas pokazów. Zwykły show jak amerykański wrestling, ma wyglądać a nie być niebezpieczne, żaden boss z typa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów