18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pawel76 2012-07-11, 12:26 1
Brawo dla Pana Senatora
Wreszcie ktoś tam zaczyna mówić prawdę i może tym pasibrzuchom przemówi do rozumu.
Zgłoś
w................4 2012-07-11, 12:27 5
Wszystkiego najlepszego dla takich właśnie ludzi. A żeby wszystkie plugawe szmaty, które działają na niekorzyść kraju pozdychały w okropnych mękach. Nie po to tylu ludzi oddało swoje życie za ten kraj żeby teraz banda szmat go niszczyła. Życzę im wszystkim długiej, powolnej i bolesnej śmierci.
Zgłoś
extrime 2012-07-11, 12:30 17
Oglądajcie!! bo w tvn , polsacie i ogólnie dostępnych mediach tego nie zobaczycie.
Zgłoś
Czupirek 2012-07-11, 12:33
Tusk gdzie kurwa jestes ?
Zgłoś
Z................y 2012-07-11, 12:37 4
pieto90 napisał/a:

no i chuj, ważne, że kaczor nie rządzi! PO super partia!

Dokładnie, dobrze że ta bestia nie jest już u władzy, chcieli mi dziadka przymknąć bo w SB dorobiał parę groszy, a trudne czasy były wtedy Z kolei wujek dostał 5 lat za rzekome machlojki podatkowe, miał na utrzymaniu cały gang...
Zgłoś
wiktor4024 2012-07-11, 12:38
Dodajcie to wszędzie gdzie się da!!
Zgłoś
hornywojtek18 2012-07-11, 12:42
Panie Antoni ma Pan mój głos, na prezydenta z nim
Zgłoś
Anders Breivik 2012-07-11, 12:42 1
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

chcieli mi dziadka przymknąć bo w SB dorobiał parę groszy

nie ma się czym chwalić
Zgłoś
k................k 2012-07-11, 12:53 1
szczepan11600 napisał/a:

i będzie samobójstwo ;/

a może nie będzie go w domu i 'samobójstwo' go nie zastanie. Trzeba być dobrej myśli.
Zgłoś
lasyk 2012-07-11, 13:13 20
Jeżeli ten człowiek w "niewyjaśnionych okolicznościach" niedługo zginie to możemy być pewni, że Katastrofa w Smoleńsku to był jeden wielki wałek i stoją za tym wszystkim polscy jebani terroryści przeze mnie nazywani Legalną Mafią czyli tusk i ten cały cyrk z klownami zwany sejmem. Skoro Amerykanie sami wyjebali w kosmos WTC ( Polecam dokument pt: 11 września Niewygodne Fakty ) to i tutaj wydarzyło się podobnie.

Ps: Żeby się nie okazało, że za tydzień i ja popełnię "samobójstwo" przez tą wypowiedź.
Zgłoś
Jopas91 2012-07-11, 13:18
lasyk napisał/a:

Ps: Żeby się nie okazało, że za tydzień i ja popełnię "samobójstwo" przez tą wypowiedź.

Neh samobójstwo nie jest już w modzie Ty będziesz miał wypadek samochodowy. 5 w jednym dniu
Zgłoś
solarik13 2012-07-11, 13:22
twojamatkajestgruba napisał/a:

Smutno się robi wiedząc, co się w tym kraju wyprawia...

@pitarturbull1987
Wpisz w google "Antoni Motyczka" i znajdziesz. Jest w wielu miejscach ale na największych portalach może nie być..

ależ szemranie , oczywiście utube nie jest portalem wolnym od jakichkolwiek wpływów
Zgłoś
Zuku1916 2012-07-11, 13:46 8
Thief92 napisał/a:

Jak dla mnie to właśnie taki człowiek powinien być premierem a nie takie coś jak teraz mamy

nachapal sie przez tyle lat z PO, RAZ go wzielo zeby powiedziec prawde i juz chcesz go premierem robic? kurwa, co za glupi narod...
Zgłoś
Cirion 2012-07-11, 14:11 2
Dobra dobra, a kto z was zrozumiał o czym Pan Senator mówi? Bo widzę, że większość widzi w nim męża opatrznościowego... ale co dokładnie skrytykował?
Zgłoś
Pater patriae 2012-07-11, 14:12 11
... No kurwa! Co za odkrycie! BRAWO! ...

JKM mówi o tym już od 20 lat, ale i tak większość społeczeństwa traktuje go jak oszołoma, no ale cóż, ciężko mi to pisać, ale jaki naród tacy politycy...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem