18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
johjohnson 2012-07-11, 22:37
lasyk napisał/a:

Jeżeli ten człowiek w "niewyjaśnionych okolicznościach" niedługo zginie to możemy być pewni, że Katastrofa w Smoleńsku to był jeden wielki wałek i stoją za tym wszystkim polscy jebani terroryści przeze mnie nazywani Legalną Mafią czyli tusk i ten cały cyrk z klownami zwany sejmem. Skoro Amerykanie sami wyjebali w kosmos WTC ( Polecam dokument pt: 11 września Niewygodne Fakty ) to i tutaj wydarzyło się podobnie.

Ps: Żeby się nie okazało, że za tydzień i ja popełnię "samobójstwo" przez tą wypowiedź.

przecież to jest wiadome, że za "katastrofą" smoleńską stoją premier i prezydent komor powiedział bodajże miesiąc przed "katastrofą", że "(...)prezydent gdzieś poleci, spadnie i wszystko się zmieni, ohohoho(...)". Nic nowego nie odkryłeś btw przypomniał mi się film z jutube pt.: "Chcę żyć w tym kraju... Ale jak?" (czy jakoś tak) gdzie każdy komentarz w którym były pojazdy na rząd itp. znikały po kilku sekundach a użytkownicy byli blokowani wesolutko

p.s. - wszystkie imiona i tak dalej celowo pisane z małej litery
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-07-11, 22:45
Mr.Drwalu napisał/a:

@up

Ja pierdole
Muszą wierzyć w boga Czytałem mnóstwo wypowiedzi różnych ludzi na necie nt: masonów ale Ty kurwa przebiłeś wszystkie heh

Niestety...
Oryginalna masoneria taka była, Bóg = Wielki Budowniczy/Architekt świata. Potem się zrobiły jakieś podróby laickie.
Zgłoś
jpdl 2012-07-11, 23:11 1
Nie rozumiem czym tu się zachwycać. Kolesiowi przez jedenaście minut udało się wyjąkać, że ustawa jest do dupy, że był zajebistym przedsiębiorcą i wykładowcą. Nie ma to jak same konkrety...

Koleś spuści głowę, powie o niewypalonej ustawie żeby zrobić z siebie uczciwego po czym ładnie się zareklamuje (tak przy okazji - bo to że jest zajebistym profesorem jest przecież bardzo ważne w tym temacie). Na koniec jeszcze ładnie przeprosi 2 razy i wszyscy się już zachwycają jaki on jest zajebisty i chcą go na premiera. Trzeba mu przyznać, że potrafi się promować na przyszłe wybory jebany, ale że naród nasz jest tak głupi, że to ma 800 piw to naprawdę robi mi się smuto...
Zgłoś
chrap 2012-07-11, 23:31
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
toni32pl 2012-07-11, 23:39
Jak nie samobójstwo to wypadek...
Zgłoś
Jackyll 2012-07-12, 0:45
powiesi się na nitce dentystycznej, albo zastrzeli się z gumki recepturki
Zgłoś
superfosfat 2012-07-12, 12:41 1
Skończcie pierdolić o tym potencjalnym samobójstwie, bo się robi to nudne, wystarczy że jedna osoba napisała. Poza tym to przemówienie nic nie wniesie, bo nigdy nie dojdzie do telewizji gdzie największy % społeczeństwa poświęca uwagę.
Zgłoś
master of disaster 2012-07-12, 12:56 1
11 minut i zero konkretów. Tyle w tym ludowych mądrości co w biadoleniu starych bab.
Teraz będziemy robić narodową ściepę na ratowanie branży budowlanej tak jak wcześniej sektora bankowego? Jak im, dobrze żarło to było OK ale jak są w plecy bo nie przewidzieli w kosztorysie wzrostu cen paliwa ( kurwa co za niespodzianka) i materiałów budowlanych, to winien rząd, ustawa, system, Słońce Peru i w ogóle wszyscy i wszystko tylko nie oni.
Zgłoś
superfosfat 2012-07-12, 13:21
@up fajna opinia, dowodzi że prawda jest gdzieś pomiędzy
Zgłoś
dzejosB 2012-07-13, 0:17
Z kiedy to wypowiedź?
Zgłoś
Novik 2012-07-14, 13:14
mnie zastanawia jedno czemu tego nie było w tvn albo w telewizji ale chuj internet to już większa włądza
Zgłoś
T................h 2012-07-15, 8:42
master of disaster napisał/a:

11 minut i zero konkretów. Tyle w tym ludowych mądrości co w biadoleniu starych bab.
Teraz będziemy robić narodową ściepę na ratowanie branży budowlanej tak jak wcześniej sektora bankowego? Jak im, dobrze żarło to było OK ale jak są w plecy bo nie przewidzieli w kosztorysie wzrostu cen paliwa ( kurwa co za niespodzianka) i materiałów budowlanych, to winien rząd, ustawa, system, Słońce Peru i w ogóle wszyscy i wszystko tylko nie oni.

A byłbyś panie jasnowidz w stanie przewidzieć podwyżke paliwa np. od kwietnia 2010 do kwietnia 2012 o 50%? (4 zł do 6 zł)? policz sobie jakie to są zwiększone koszty jak ktoś ma 4 czy 5 ciężarówek, a na 1000 litrów ropy masz 2000 zł różnicy.

Nie mówie teraz o tym że sobie przedsiabiorca moze odliczyc VAT bo dokladnie nigdy mnie to nie interesowalo.
Zgłoś
rafmac 2012-07-19, 1:56
Pragnę żeby ten Pan był reprezentantem (czyt. prezydentem) mojego kraju.
Zgłoś
g................7 2012-07-24, 18:45
szczepan11600 napisał/a:

i będzie samobójstwo ;/

zapewne dziadek połamię sobie obie ręce a następnie się powiesi.
Zgłoś
ostatni 2013-01-25, 1:36 2
groch777 napisał/a:

zapewne dziadek połamię sobie obie ręce a następnie się powiesi.

dzisiaj zmarł...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem