Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeżeli ten człowiek w "niewyjaśnionych okolicznościach" niedługo zginie to możemy być pewni, że Katastrofa w Smoleńsku to był jeden wielki wałek i stoją za tym wszystkim polscy jebani terroryści przeze mnie nazywani Legalną Mafią czyli tusk i ten cały cyrk z klownami zwany sejmem. Skoro Amerykanie sami wyjebali w kosmos WTC ( Polecam dokument pt: 11 września Niewygodne Fakty ) to i tutaj wydarzyło się podobnie.
Ps: Żeby się nie okazało, że za tydzień i ja popełnię "samobójstwo" przez tą wypowiedź.
przecież to jest wiadome, że za "katastrofą" smoleńską stoją premier i prezydent komor powiedział bodajże miesiąc przed "katastrofą", że "(...)prezydent gdzieś poleci, spadnie i wszystko się zmieni, ohohoho(...)". Nic nowego nie odkryłeś btw przypomniał mi się film z jutube pt.: "Chcę żyć w tym kraju... Ale jak?" (czy jakoś tak) gdzie każdy komentarz w którym były pojazdy na rząd itp. znikały po kilku sekundach a użytkownicy byli blokowani wesolutko
p.s. - wszystkie imiona i tak dalej celowo pisane z małej litery
@up
Ja pierdole
Muszą wierzyć w boga Czytałem mnóstwo wypowiedzi różnych ludzi na necie nt: masonów ale Ty kurwa przebiłeś wszystkie heh
Niestety...
Oryginalna masoneria taka była, Bóg = Wielki Budowniczy/Architekt świata. Potem się zrobiły jakieś podróby laickie.
Koleś spuści głowę, powie o niewypalonej ustawie żeby zrobić z siebie uczciwego po czym ładnie się zareklamuje (tak przy okazji - bo to że jest zajebistym profesorem jest przecież bardzo ważne w tym temacie). Na koniec jeszcze ładnie przeprosi 2 razy i wszyscy się już zachwycają jaki on jest zajebisty i chcą go na premiera. Trzeba mu przyznać, że potrafi się promować na przyszłe wybory jebany, ale że naród nasz jest tak głupi, że to ma 800 piw to naprawdę robi mi się smuto...
Teraz będziemy robić narodową ściepę na ratowanie branży budowlanej tak jak wcześniej sektora bankowego? Jak im, dobrze żarło to było OK ale jak są w plecy bo nie przewidzieli w kosztorysie wzrostu cen paliwa ( kurwa co za niespodzianka) i materiałów budowlanych, to winien rząd, ustawa, system, Słońce Peru i w ogóle wszyscy i wszystko tylko nie oni.
11 minut i zero konkretów. Tyle w tym ludowych mądrości co w biadoleniu starych bab.
Teraz będziemy robić narodową ściepę na ratowanie branży budowlanej tak jak wcześniej sektora bankowego? Jak im, dobrze żarło to było OK ale jak są w plecy bo nie przewidzieli w kosztorysie wzrostu cen paliwa ( kurwa co za niespodzianka) i materiałów budowlanych, to winien rząd, ustawa, system, Słońce Peru i w ogóle wszyscy i wszystko tylko nie oni.
A byłbyś panie jasnowidz w stanie przewidzieć podwyżke paliwa np. od kwietnia 2010 do kwietnia 2012 o 50%? (4 zł do 6 zł)? policz sobie jakie to są zwiększone koszty jak ktoś ma 4 czy 5 ciężarówek, a na 1000 litrów ropy masz 2000 zł różnicy.
Nie mówie teraz o tym że sobie przedsiabiorca moze odliczyc VAT bo dokladnie nigdy mnie to nie interesowalo.
i będzie samobójstwo ;/
zapewne dziadek połamię sobie obie ręce a następnie się powiesi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów