📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dziadek po ryju a tam baba buchnęła dwa pierścionki i jeszcze udała że pomaga heheh
Naogladal się dziadek tego lgb..huj+- i teraz łazi z zaganiaczem i miłości szuka
A ja bym prosił o tytuł tego kawałka, to już 2 filmik z tą nutka a wszystkie wyszukiwacze każą mi spieprzac....
Nie no, taki obrońca stał sobie pod słupem na kartonach i na pełnym oriencie. No poszłabym z nim
PabloSkills napisał/a:
Zawsze mi mówili, że starych ludzi się nie bije i starsi zawsze mają rację.
To nieprawda, jeszcze taka stara nie jestem. Ale dzieci już tego możesz uczyć, jak się zestarzeję to będzie na czasie
alien-1990 napisał/a:
A ja bym prosił o tytuł tego kawałka, to już 2 filmik z tą nutka a wszystkie wyszukiwacze każą mi spieprzac....
DJ Terrum - 2 Girls 1 Cup Remix
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów