[Opis z eMisjiTv] Kolejny rok i kolejna manifa. Tym razem ulicami Warszawy przeszły napalone babcie, wkurwione nastolatki oraz mężczyźni w sukienkach w kwiatki. Choć żadna z uczestniczek marszu nie była zainteresowana etatem w kopalni czy stoczni, wszystkie zgodnie twierdziły, iż muszą walczyć o równouprawnienie. To w końcu niedopuszczalne, by zdolniejsi koledzy zarabiali lepiej! Całe szczęście, że na miejscu był "biskup" o stalowym brzuchu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
[Opis z eMisjiTv] Kolejny rok i kolejna manifa. Tym razem ulicami Warszawy przeszły napalone babcie, wkurwione nastolatki oraz mężczyźni w sukienkach w kwiatki. Choć żadna z uczestniczek marszu nie była zainteresowana etatem w kopalni czy stoczni, wszystkie zgodnie twierdziły, iż muszą walczyć o równouprawnienie. To w końcu niedopuszczalne, by zdolniejsi koledzy zarabiali lepiej! Całe szczęście, że na miejscu był "biskup" o stalowym brzuchu.
haslo kurwa haslo.. JEstem lesbijka tak jak moja babcia
.
WTFFFFF kurwa? ktos moze mi to wytlumaczyc?
.
WTFFFFF kurwa? ktos moze mi to wytlumaczyc?
wy nie jesteście złe... tylko bezdennie gupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
manifa antifa - jeden chuj! tak samo popierdoleni!
Co za kurwa głupie cipy. Pierdolą o równości a potem "no ja nie chce do kopalni bo lepiej tam mężczyźni sobie radzą fizycznie" no kurwa jebane tępe pizdy jedna z drugą. Co wy pierdolicie? Ma być równość, ale do prac fizycznych chłopy bo nam się kurwa nie chce. Nie dziwcie się, że dostajecie kurwa mniej hajsu jak statystycznie mniej robicie proste jak knaga dwu metrowego murzynaz z afryki.
Gdzie one dyskryminacje widzą?! Tępe cipy.
Ale tą dziennikarkę to bym ruchał.
Ale tą dziennikarkę to bym ruchał.
co tak się odpierdala hshaha miło popatrzeć ;D
Brak mi słów na to chore gówno...
już wiem
Czekam na jakiś ciekawy, najlepszy komentarz.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów