Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeżeli mielibyśmy iść tym tokiem to miesiączka to też aborcja, tak samo jak masturbacja.
Dawno temu w szkole uczyli mnie jeszcze o czymś takim co nazywa się zygota.
to unikalne polaczenie naturalnych rozdzielnoplciowych istot czyli zycie.
Kazdy sadzi wedlug siebie i sugeruje nie narzucac innym swojego sposobu myslenia bo juz kilku bylo specjalistow w tej dziedzinie, np. wujek Adi czy dziadek mroz józef S.
dobrze mówi, bo ci przeciwnicy invitro i aborcji to już pitolą takie farmazony że masakra. Płód bez wykształconych wszystkich organów to nie jest dziecko, bo jeżeli mielibyśmy iść tym tokiem to miesiączka to też aborcja, tak samo jak masturbacja.
Tylko że płód to zapłodniona komórka jajowa. A miesiączka to sama komórka jajowa więc słabe porównanie.
dobrze mówi, bo ci przeciwnicy invitro i aborcji to już pitolą takie farmazony że masakra. Płód bez wykształconych wszystkich organów to nie jest dziecko, bo jeżeli mielibyśmy iść tym tokiem to miesiączka to też aborcja, tak samo jak masturbacja.
Idąc twoim tokiem myślenia powinno się pozwalać na rozbijanie młotkiem głów noworodkom zanim odetnie się im pępowinę
Myślałem że w gimbazie juz o tym uczą. Miesiaczka to krwawienie wymywające endometrium i komórkę jajową a nie komórkę zapłodnioną. Co to masturbacja specjaliście nie tłumaczę. Więc abstrahując od in vitro, z twoim logicznym myśleniem jest coś nie tak.
Co? To największa bezczelność decydować prawem kto ma żyć, nawet jeśli jest niewinny
mówiłem...? lol
Nie będzie nikomu strzelał z bata taki ojszczypłot jak ty, jak chcą poruszać temat niech poruszają tobie chuj do tego . W ogóle zastanawiam się jak człowiek z tak obitym ryjem może sam składać litery, normalnie ewenement na skale Gołoty.
a dla ciekawskich polecam film, który kiedyś nam dyrektor puścił na PDŻcie, aż dziwne, że go jeszcze nikt nie wstawił:
"Niemy Krzyk"
cz.1
cz.2
cz.3
Niemy krzyk to propaganda, tak samo jak takie obrazki.
Wejdź sobie na harda i zobacz jak wygląda płód chorego, niedorozwiniętego dziecka w 21 tygodniu ciąży. Zgoła różni się od tego przedstawionego na obrazku, czasem w ogóle nie wygląda jak człowiek, choć przeciwnicy aborcji uparcie twierdzą, że człowiekiem nadal ma być. Sprawdź choćby termin 'akrania', myślę, że to wystarczy.
Pewnie sam byś teraz nie pisał, gdyby twoi starzy mogli cie wyskrobać.
A in vitro - dopuki do tego nie dopłacałem to mi to jakoś bokiem obchodziło. Czemu nie dopłacać tych pieniędzy do adopcji?!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów