Giwi tam nieżle laski obraca kto nie wie kto to jest polecam obejżec inne filmy z jego udziałem na dziale hard
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Giwi tam nieżle laski obraca kto nie wie kto to jest polecam obejżec inne filmy z jego udziałem na dziale hard
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś zna nutę? Słychać dużą inspirację latami 80'. W tej chwili brzmi to jak np. Kamp! lub Rysy. Chuj mnie boli jakiś gruzin czy rusek - proszę tylko o wykonawcę.
EDIT: to jakieś kurwa ukraińskie duranduran, brzmią zajebiście!
Oglądasz film z ruskimi trolami i odkrywasz fajną kapele! Internet to jednak większa rewolucja niż rakieta saturn 5. pozdro
EDIT: to jakieś kurwa ukraińskie duranduran, brzmią zajebiście!
Oglądasz film z ruskimi trolami i odkrywasz fajną kapele! Internet to jednak większa rewolucja niż rakieta saturn 5. pozdro
@up: przecież BarcaPatch już podal, Kino to się nazywa (Кино), album Grupa krwi (Группа Крови). Nawet ok... Lata temu kumpel pracował w Moskwie jako IT, to przywoził takie rzeczy.
To się porobiło! Widzę, że przed wysłaniem na nasze szosy, lasy, muszą bidulki przejść przeszkolenie wojskowe.
Teraz przeróbkę zrobić z jakimś hardbassem albo cheekie breki
Ten moment gdy patrzysz na wzory mundurów, mówisz:
- Mam, mam, mam
i już wiesz, że jesteś pojebany :V
- Mam, mam, mam
Nutzz napisał/a:
Ten moment gdy patrzysz na wzory mundurów, mówisz:
- Mam, mam, mam
I zdajesz sobie sprawę, że jesteś asgejem i co sobota bierzesz w kakało...
Słownik sobie obejrzyj, kolego.
Po CO Ten Film???? AAA wiem Po Nic
doob888 napisał/a:
Ktoś zna nutę? Słychać dużą inspirację latami 80'. W tej chwili brzmi to jak np. Kamp! lub Rysy. Chuj mnie boli jakiś gruzin czy rusek - proszę tylko o wykonawcę.
EDIT: to jakieś kurwa ukraińskie duranduran, brzmią zajebiście
Nie ukraińskie a ruskie. Wiktor Coj pochodził z Leningradu. Pod koniec lat 80 rozjebał się ładą na drzewie w drodze w Łotwy do chałupy, ale po dziś dzień w całym byłym ZSRR koleś ma status podobny do tego, jaki miały swego czasu The Beatles czy Stonesi na zachodzie.
Kawałek z filmiku to remix pierwszego utworu z tego albumu:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów