Ciężko stwierdzić co kierowało autorem tego filmu. W skrócie, facet kąpie się w gównie, nie radzę przy tym jeść
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
godzina 23:35 a ja oglądam faceta który kąpie się w gównie.... moje życie nie ma sensu
ciekawa instalacja artystyczna,utopi pozniej w tym gownie jakiegos typa i sprzeda szambo na jakiejs aukcji za pare M$
za 10 lat podczas rozmowy na skajpie dziewczyna poczuje kiedy puścisz bąka, trochę chujowo :/
Człowiek Biegunka
Cytat:
za 10 lat podczas rozmowy na skajpie dziewczyna poczuje kiedy puścisz bąka, trochę chujowo :/
Na szczęście jak już, to będzie filtr niechcianych aromatów, coś jak w Androidzie filtr przekleństw, co wg. mnie jest idiotyzmem
Za każdym razem, kiedy oddasz stolec, pomyśl o tym nurku - być może to właśnie Twoje gówno stanie się częścią jego dzisiejszej kąpieli!
Czyżby kolejny "oświecony" z filmików z yt? Haha "Tylko kąpiel w kupie uratuje cię przed atakiem żydo-iluminati-masonerią która szuka ropy w afganistanie za pomocą magicznej mgły wydzielanej przez stalową-jaktomożliwe-brzozę!
O czyms zapomnialem?
O czyms zapomnialem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów