Enjoy!
Enjoy!
Jeżeli wiesz, że masz się brać jakiejś organizacji, to jest to organizacja o której nie słyszysz. Słyszałeś kiedyś o SASie? O ich akcjach? Oprócz tego, że istnieje a podczas ich hell weeku ginie 3 osoby rocznie? Nie? No właśnie, to jest dlatego, że mało kto wyszedł z konfrontacji z nimi żywo, a rząd nie robi z nich gwiazdeczek .
Statystyki mówią wyraźnie: jedna na trzy feministki jest równie głupia co pozostałe dwie, więc nie mogą robić tego samego co mężczyźni.i jeszcze to ... zanim zaczniecie pisać głupoty warto zajrzeć na googla
Serbia
Religia Liczebność
Prawosławie 1 429 170
Islam 20 366
Katolicyzm 16 305
Protestantyzm 3796
religie azjatyckie 3687
Judaizm 415
niewierzący 23 240
inna 34
niepodana/nieznana 79 111
Łącznie 1 576 124
Siema ludziska. Dzisiaj mam dla Was kolejną porcję jednostek specjalnych. Tym razem padło na Serbię. W roli głównej SAJ i PTJ.
Enjoy!
Masz jakiś fetysz, czy niespełnione marzenia, że zaśmiecasz sadistic filmami dla małych chłopców?
Ty masz tak bogatą ilość tematów, są tak różnorodne, że od dzisiaj jesteś moim guru. Masz ogrom tematów na głównej. "Fast food w Syrii" filmik z głębokim przekazem, który zmienił mój pogląd na świat.
Ja interesuję się militariami. Jak ty nie masz zainteresowań i hobby to dalej siedź na dupie i hejtuj lamusie. Może to coś zmieni.
Nasi GROMowcy to jebane gwiazdeczki.
Jeżeli wiesz, że masz się brać jakiejś organizacji, to jest to organizacja o której nie słyszysz. Słyszałeś kiedyś o SASie? O ich akcjach? Oprócz tego, że istnieje a podczas ich hell weeku ginie 3 osoby rocznie? Nie? No właśnie, to jest dlatego, że mało kto wyszedł z konfrontacji z nimi żywo, a rząd nie robi z nich gwiazdeczek .
Chyba Cię popierdoliło... Nie słyszy o SAS-ie bo mieszka w Polsce, a to nie jest polska jednostka. Zapewniam, że w Wlk. Brytanii dużo słyszy się o tej formacji. To było po pierwsze. Po drugie masz informacje od kolegi, którego kolega ma kolege, który przeczytał o SAS-ie na Wikipedii chyba. Weźmy np. akcje w Iraku. GROM jeździł na wszystko na co tylko się dało i na co dostawali pozwolenie. Sami chcieli. SAS jeździł tam gdzie im kazali i potem kończyło się to śmiercią kilku operatorów. W historii GROM-u zginął tylko jeden człowiek w czasie pełnienia służby. Przypadeg? Nie sondze... Rząd nie robi z nich wcale gwiazdeczek, a powinien. Poza tym co ja będę pierdolił... Idź do jednego z nich i powiedz mu, że jest "jebaną gwiazdeczką".
Nasi GROMowcy to jebane gwiazdeczki.
hmm tu cię muszę zmartwić troszkę czytałem o SAS,a po za tym wystarczy tylko wklepać w wyszukiwarce akcje SAS i od koloru do wyboru.Po za tym nie interesuje mnie to ze co roku ginie 3 jakiś brytoli.Bardziej interesuje mnie to co się dzieje z polskimi jednostkami specjalnymi,które są jednymi z najlepszych na świecie.Ciekawe skąd masz takie informacje ze "mało kto wyszedł z konfrontacji na żywo.Znasz kogoś kto służył w SAS?,więc nie pierdol głupot.
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;ojebać cebulaków i kato prawicowców!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów