sergio - david 1:2
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozrzut ma jebany
A ja... mam srogo wypierdolone w pedałków jarających się bandą idiotów biegających za kawałkiem gumy i skóry. I sram na wasz Real, Barcelone, BVB i inne grupki niedojebów. Niech ssają kutasa. Teraz dawać hejty :*
z tego co pamiętam to jest zbiorczy na pedopiłkę
Kov, ej, mały:
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
fij0lek napisał/a:
A ja... mam srogo wypierdolone w pedałków jarających się bandą idiotów biegających za kawałkiem gumy i skóry. I sram na wasz Real, Barcelone, BVB i inne grupki niedojebów. Niech ssają kutasa. Teraz dawać hejty :*
Nie dostaniesz piwa gimbusie.
P@N K@C napisał/a:
z tego co pamiętam to jest zbiorczy na pedopiłkę
Tak jak mówisz : sadistic.pl/wspaniale-akcje-w-pilce-noznej-pilka-nozna-zbiorczy-vt63227.htm
Linekk napisał/a:
Ja wiem, ja wiem. Nic do niego nie mam ale sam przecież prosił ;]Kov, ej, mały:
i teraz będziecie się jarać z miesiąc, że nie strzelił karniaka...
w sumie chuj z nim, pośmiać się można
w sumie chuj z nim, pośmiać się można
@fij0lek "dawać hejty" lol Największym hejterem jesteś właśnie Ty. Jak masz to w dupie to omijaj te tematy a nie wrzucasz komentarze przesycone bezpodstawną nienawiścią. W sumie to nawet nie wiem po co żeś to zrobił. Chwalisz się czy żalisz? Trochę mamy to w dupie czy Cię piłka interesuje.
Kov napisał/a:
@up
Proszę bardzo. Hejtuję Cię. Chuju
przez to @up wyszedło nieporozumienie i niby mnie hejtujesz. Szkoda.
Właśnie dlatego nie lubię karnych. Wyżywanie się na zawodniku, który przez chwilę stracił koncentrację. Powinni grać do upadłego, aż nie strzelą bramki. W walkach gladiatorów karnych nie było...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów