Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ktory to odcinek?
Odcinek 88 sezon 7 , jeszcze nieemitowany w telewizji , dostępny na http://ranczo.tvp.pl/wideo/odcinki/sezon-7/.
Ranczo zajebisty serial, od wzorowywuje cala Polska rzeczywistość. Jak ktoś oglądał od 1 odcinka to wie
To ja chyba żyję w innej rzeczywistości.
Niestety lewaczki, znaczna większość pedofilów to geje, nie księża. Siejecie gówno i macie gówno między uszami. Nie wnikam czy to wina nieszczęśliwego dzieciństwa, frajerstwa i obwiniania za wszystko złej bozi, czy może dziadka sbka. Wasz sprawa. Niestety jesteście tak tępi, że inaczej się nie da jak z bani w ryj. Nie daj Boże przepchniecie wasze analno-gowniane poglądy i za 10 lat będzie się działo to samo co w Holandii, w sumie to taka wasza argumentacja tylko trochę przerobiona-"jesteś przeciw gejom to masz ukryte skłonności gejowskie, jesteś przeciw zoofilom to masz ukryte skłonności zoofilskie, jesteś przeciw pedofilom to masz ukryte skłonności pedofilskie". Jesteście szmabem tego narodu lewaki, chuj wam w dupy, albo nie bo jeszcze się ucieszycie
A to a propos czego?
Niestety lewaczki, znaczna większość pedofilów to geje, nie księża. Siejecie gówno i macie gówno między uszami. Nie wnikam czy to wina nieszczęśliwego dzieciństwa, frajerstwa i obwiniania za wszystko złej bozi, czy może dziadka sbka. Wasz sprawa. Niestety jesteście tak tępi, że inaczej się nie da jak z bani w ryj. Nie daj Boże przepchniecie wasze analno-gowniane poglądy i za 10 lat będzie się działo to samo co w Holandii, w sumie to taka wasza argumentacja tylko trochę przerobiona-"jesteś przeciw gejom to masz ukryte skłonności gejowskie, jesteś przeciw zoofilom to masz ukryte skłonności zoofilskie, jesteś przeciw pedofilom to masz ukryte skłonności pedofilskie". Jesteście szmabem tego narodu lewaki, chuj wam w dupy, albo nie bo jeszcze się ucieszycie
Patrzcie co za gówno umysłowe nam tu przywiało. Twój ból dupy jest piorunujący.
Jakoś nie potrzebne mi moralizowanie pod filmikiem z Headbuttem
Patrzcie co za gówno umysłowe nam tu przywiało. Twój ból dupy jest piorunujący.
Gówno umysłowe? A ty w takim razie kim jesteś? A no tak, jebanym śmieciem
Jak ja cie Koniec Świata nie lubie...
A kogoś lubisz właściwie, orzełkowo-awatarkowy patrioto?
@Stryjek
Ile kos wbiłeś w plecy "lewackim ścierwom" ostatnio? Ilu czerwonych zniszczyłeś?
Spoko, jesteś w kolejce. Kurwiszonie.
Spoko, jesteś w kolejce. Kurwiszonie.
Ale jesteś groźny. Gangsta madafaka na 100%. Czekam, aż mnie znajdziesz i przyjedziesz mi wpierdolić z kolegami, a potem wsadzisz mi kosę w plecy.
Ale jesteś groźny. Gangsta madafaka na 100%. Czekam, aż mnie znajdziesz i przyjedziesz mi wpie**olić z kolegami, a potem wsadzisz mi kosę w plecy.
nie przejmuj się nikt ciebie nie ruszy, dziadzia emeryt, który dostaje 5 tysi emerytury bo wiadomo co robił, przypilnuje zeby jego latorosli srajacej na zdrowe wartosci nic się nie stalo
nie przejmuj się nikt ciebie nie ruszy, dziadzia emeryt, który dostaje 5 tysi emerytury bo wiadomo co robił, przypilnuje zeby jego latorosli srajacej na zdrowe wartosci nic się nie stalo
Moi dziadkowie nie żyją i nie mieli jakiejkolwiek władzy, byli zwykłymi robotnikami (ojciec mojego ojca był robotnikiem budowlanym, a ojciec mojej matki hydraulikiem). Fajnie sobie wkręciłeś te fazy o komunie, esbekach, ubekach. Przypadek czysto psychiatryczny.
Moi dziadkowie nie żyją i nie mieli jakiejkolwiek władzy, byli zwykłymi robotnikami (ojciec mojego ojca był robotnikiem budowlanym, a ojciec mojej matki hydraulikiem). Fajnie sobie wkręciłeś te fazy o komunie, esbekach, ubekach. Przypadek czysto psychiatryczny.
ale ja nic nie pisałem o sbkach:
"nie przejmuj się nikt ciebie nie ruszy, dziadzia emeryt, który dostaje 5 tysi emerytury bo wiadomo co robił, przypilnuje zeby jego latorosli srajacej na zdrowe wartosci nic się nie stalo"
na złodzieju czapka gore?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów