Covery czołówek znanych polskich seriali w wykonaniu Cezika.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wykorzystalby swoj talent i umiejetnosci na cos ambitnego a nie zasmieca serwery jakim zjebanym gownem
Eee tam, myślałem że inny burdel scoveruje.
Lepsze pomysły podsuwa burdel w pokoju niż w głowie
Mathew18 napisał/a:
Jest dobry ale brzydki to Ty jestes CeZik sie nie obraz
Na pewno interesuje go zdanie faceta na ten temat ^^
Szanuje jego prace ale naprawdę to jest pojebane według mnie
cezik się napracował i nieźle wykonał, w swoim stylu. niestety dobór tematu i słów chujowy.
Matko boska , co ja oglądam..
Boże jak ja nie lubię ryja tego debila/gwiazdę z YT za 10 złociszy u Szymona Majewskiego
zbfazuvfuai napisał :
co z gowno
Ciekawe co ty zrobiłeś w swoim marnym krótkim życiu. Rzecz która wymagała czasu, trudu i chęci aaa... pewnie wiem... gówno
(sorki ale jestem nowy i nie wiem jak się zaznacza komentarz jakiejś osoby w tą ramkę ale mam nadzieje, że niedługo się dowiem)
co z gowno
Ciekawe co ty zrobiłeś w swoim marnym krótkim życiu. Rzecz która wymagała czasu, trudu i chęci aaa... pewnie wiem... gówno
(sorki ale jestem nowy i nie wiem jak się zaznacza komentarz jakiejś osoby w tą ramkę ale mam nadzieje, że niedługo się dowiem)
dlaczego ludzie z wadą wymowy nie chodzą do logopedy do kurwy nędzy? sepleń zasrany.
Może jakbym oglądał takie seriale to by mi się bardziej spodobało. Zastanawia mnie, jak mężczyźni mogą oglądać takie gówno? Przecież to jest tak... pedalskie, że zabija testosteron. TVN i Polsat pasą tym szarą masę zarabiając kupę forsy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów