Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ku*wa mać, jest 1.08 w nocy, od rana mam 3 egzaminy, a ja oglądam durne filmiki na sadolu... w dodatku związane z sesją... jaja jak berety!
Taa mi się też jutro sesyjka zaczyna. Od 8 rano dwa egzaminy pod rząd. Powinienem był nie płacić za internet na ten miesiąc.
Smoleńsk kurwa!!!
Kurwa, zacznie się znowu sto pincet filmików i obrazków po jebanych profilach/kwejkach itp. że sesja i że przejebane.
Sam studiuje, ale jak mnie wkurwia ta banda jebanych podniecaczy ze studentpotrafi i inne tego typu twory. Skurwesynu jeden z drugim, weź się za życie, idź do pracy i podniecaj się pijąc za swoje, chwal się czymś z czego można być dumnym, a jeżeli bierzesz pieniążki od rodziców to doceń to i zapierdalaj do tej sesji, bo nie po to oni ciężko pracują, żebyś nie zaliczał egzaminów.
Spiąłem się, sorry
I to ciągłe pierdolenie, jaki to student jest biedny itp.
Btw. Prawda jest taka, iż tego typu filmy najczęściej robią "pierwszo-semestrzaki" i w większości tylko oni się jarają takim czymś. Bo człowiek studiujący powiedzmy już 4 - ... semestr czymś takim się nie jara a raczej nie powinien...bo co w sesji jest takiego makabrycznego?
SQT - zdaj pan sesje na UMEDzie może nie zimową ale letnią to się z tą obroną pracy schowasz
Nie twierdzę że jest łatwo na medycynie, ale najwięcej srają po kątach ludzi z jakiejś europeistyki czy chuj wie innego gówna. Ja jestem po technicznym kierunku na jednym z najbardziej gnębiacych wydziałów politechniki śląskiej i wiem jaka to była walka żeby przetrwać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów