📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
skywalker75 napisał/a:
Łapcie tam tego hiva głupie kacapy dopóki możecie, bo wygląda na to, że Sewastopol już w zasięgu ukraińskich rakiet i skończy się babci sranie
Ktos tu ma dekiel wyprany od koszernej propagandy.
Ruskie maja sie gospodarczo znacznie lepiej niz przed rokiem.
Do tego zawiązują sojusz zlotego denara, a po tym tylko czeka nas upadek swiata Zachodniego i nowe rozdanie z krajow obecnego 3ciego swiata.
To co teraz mamy to sa konwulsje zachodniej cywilizacji.
Ale tam musi śmierdzieć
lokal.szczecin napisał/a:
Historie twojej rodziny nikogo nie interesują!
Ale rację ma. Od lat, nawet w Polsce, wynajmuje się bardzo ładne dziewczyny żeby przychodziły do danego klubu i bawiły do konkretnej godziny. Z kim potem wyjdą z klubu, to już ich sprawa. Potem fama w miasto idzie, że w X są super dziewuchy i zlatują się faceci.
dogip napisał/a:
Praktyka znana od lat. Właściciel wynajmuje dziwkę niby na striptiz. Potem wśród gości znajdują najebaną amebę umysłową i zaczyna się zabawa. Swego rodzaju reklama lokalu, a takie "nowinki" bardzo szybko się rozchodzą pocztą pantoflową. To jest biznes. Reklama dźwignią handlu
to się nazywa marketing wirusowy... chyba jakoś 20 lat temu pewien bank się "zareklamował" sesją zdjęciową z imprezy integracyjnej...
lokal.szczecin napisał/a:
Historie twojej rodziny nikogo nie interesują!
Po ilośći piw widze że tu same pierydolone zyeby siedzą. Koleś dobrze napisał a pacan twojego pokroju wysyakuje z rodziną. Reszta stulejarzy klaska mająć twoje ajaj w ryju. Ha tfu ci w ten głupi ryj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów