📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Podejrzewam ze moglby siedziec tam caly dzien, napierdalac rakietami non stop i nawet nie odczul by tego w funduszu.
Szczerze jebie mnie to i was tez powinno, bo poki co to zal wam dupe sciska ze on moze a wy nie
Kojarze, zaczalem ale nie skonczylem czytac. (dawno temu)
Szczerze jebie mnie to i was tez powinno, bo poki co to zal wam dupe sciska ze on moze a wy nie
Niеbieski napisał/a:
Hehe, rakietowe dzieci.
Może ktoś kojarzy.
Kojarze, zaczalem ale nie skonczylem czytac. (dawno temu)
Kurwa typowy geniusz. Jak chce zniszczyć coś co spierdoliło grę to niech sobie ręce połamie debil, bo to prędzej ich wina.
MrPink napisał/a:
Zupełnie jakbym widział siebie podczas grania w Football Managera, co jakiś czas po meczu myszka przez pokój leci z wkurwienia
To znak, że pora by w końcu wyjść na światło dzienne
Baghdatis zarobił w pierwszej połowie stycznia (2 turnieje) z samej gry prawie 35 tys. dolarów. Z australijskiego szlema dostanie ok 33,300 $ za odpadnięcie w drugiej rundzie. Dane ze strony atpworldtour.com. Wiec czym dla niego jest taka rakieta, którą z resztą dostał za darmo od sponsora. Wiadomo, że na allego by opchnął nawet po 5 stówek ale jednak jak w jednym miesiącu zarobki dochodzą prawie do 70000 $ to można myśleć mniej o konsekwencjach i rozwalać co swoje i leży pod ręką.
Jak się nie umie przegrywać, to się na kort nie wychodzi. Złej baletnicy przeszkadza... kutas między nogami;-)
Up
Thank you, mister Obvious!
Thank you, mister Obvious!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów