Koreańczycy jej nie pozwolili
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:11
🔥
A mówiłem, że można oberwać w głowę
- teraz popularne
Koreańczycy jej nie pozwolili
Szacun.
Ja bym się brzydził dotknąć ręką taką kupę śmierdzącego sadła.
Ja bym się brzydził dotknąć ręką taką kupę śmierdzącego sadła.
winters506 napisał/a:
I na dodatek z jakiej grupy społecznej jest. Wśród cywilizowanych czarnych nikt nie da córce imienia "Shaniqua". A ci drudzy mocno dbają o to aby nie "zdradziła rasy": za próby uczenia się jest ostracyzm i bicie tak ze strony rówieśników jak i matki (bo ojca nie ma).Widzisz imię i już wiesz, jaki kolor skóry ma zatrzymany osobnik.
Patryc napisał/a:
Dlaczego te wszystkie czarne gadają jak ta baba z serii "Scary Movie"? Kiedyś myślałem, że to była rola przerysowana, ale coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jednak niekoniecznie...
Jeśli o czarnuchy chodzi to nic nie jest przerysowane...wszystko jest 1:1.
Za duszenie (choć za krótkie xd) czarnego wieloryba piwo🍺
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów