📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
W internecie to żeś kurwa błądził kilka ładnych lat, jeśli jeszcze tego zajebistego filmu nie widziałeś.
Film i efekty trochę popierdolone, ale fabuła niczego sobie da się obejrzeć to jest klasyka.
Jak dla mnie - film świetny. Humor tak głupi, że aż bawi. No i mam słabość do chińskiego kina
W tym filmie było tyle lepszych scen.... Polecam obejrzeć cały.
We Włoszech byłem miesiąc temu na dwa tygodnie, troche się wspomagałem słownikiem i macie jakie takie tłumaczenie. Lepiej to niż nic.
Vai! Nulla che ti interesii! - Spiepszaj, nie twój interes!
Vuoi ancora combattere con noi? - Jeszcze chcesz się bić z nami?
Ho promesso al mio maestro Shaolin che non avrei combattuto con il kung fu - Przysięgłem mojemu mistrzowi Shaolin, który nie walczył z kung fu (?)
Questo tizo e pacco - To jest debil
Ma tutti voi mi dovete delle scuse - Ale macie mi dużo do przeproszenia
Scuse? - Przeproszenia?
Non penso che sia un mio problema. E'tutta colpa vostra - Nie wydaje mi się, że to mój problem. To wszystko twoj błąd.
Mi dispiace tanto - Przykro mi
Hai qualche moneta? - Masz jakieś pieniądze?
Certo - Oczywiście
Trenta centesimi - Trzydzieści groszy
Vai! Nulla che ti interesii! - Spiepszaj, nie twój interes!
Vuoi ancora combattere con noi? - Jeszcze chcesz się bić z nami?
Ho promesso al mio maestro Shaolin che non avrei combattuto con il kung fu - Przysięgłem mojemu mistrzowi Shaolin, który nie walczył z kung fu (?)
Questo tizo e pacco - To jest debil
Ma tutti voi mi dovete delle scuse - Ale macie mi dużo do przeproszenia
Scuse? - Przeproszenia?
Non penso che sia un mio problema. E'tutta colpa vostra - Nie wydaje mi się, że to mój problem. To wszystko twoj błąd.
Mi dispiace tanto - Przykro mi
Hai qualche moneta? - Masz jakieś pieniądze?
Certo - Oczywiście
Trenta centesimi - Trzydzieści groszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów