📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Diesel9.1 napisał/a:
ja na swojej osiemnastce postawiłem bimber... w ciągu całej libacji ludziom którzy pili, film się urywał ze 3 razy... i jeden spał z otwartymi oczami...
Akurat byłem na twojej 18-stce i ja chyba tylko 2 razy przekimałem się ale to nie oznaczało zgona bo dalej waliłem do upadłego... najgorzej było z czają bo on do końca nie zdążył się pozbierać i te jego zdziwienie jak zobaczył swoje spodnie w świetle
dziekuje za wyroznienie najlepszego komentarza...
oddajcie mi 3:35 minut życia ...
myślałem, że będzie coś na miarę tej strony - a tutaj zwykła rozjebunda poimprezowa ... nie ma piwa !
myślałem, że będzie coś na miarę tej strony - a tutaj zwykła rozjebunda poimprezowa ... nie ma piwa !
co taki film robi na tej stronie?? :/ no bez jaj :/
Ha, a ja się cieszę i mam na Was wyjebane bo mam zjebany stojak od monitora .
sorka, ale słabo w chuj! bez dupeczek nie ma dobrej imprezy.
nie pierdolcie nie pierdolcie ! dobry balet malolaty ! tak trzymac!!! ahhh gdy ja wspominam swoja osiemnastke, no ale to troche inne czasy, wtedy zjadlem 15 dropsow i mimo ze probowalem sie "zezgonic" hehe to nie dawalem rady
Takie drobne pytanie.
O co kaman z tytułem tematu ?? Bo jedyne z czym mi sie kojarzy skrót SHG to skin head girl. A tu takich nie widze.
O co kaman z tytułem tematu ?? Bo jedyne z czym mi sie kojarzy skrót SHG to skin head girl. A tu takich nie widze.
Trochę nie wygodnie pewnie tak chodzić po ścianach ;/ Jakoś tak odwrotnie ;/
Tak.. zacznijcie jeszcze kurwa zdjęcia z wakacji wrzucać na sadola.
to nieludzkie
Jak się bawić to się bawić, drzwi wyjebać, nowe wstawić!
polska super slodka 13nastka.
gdzie sa moje klucze jest the best
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów