Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niech zgadne - Wrocław?
Zgadłeś. Taaa... I ten ,,Wrocław" w profilu autora nie był dla ciebie żadną podpowiedzią, nie?
Stary musi tyrać do 67 roku życia, młody nie ma pracy albo pracuje za 1200zł, a taki ma na wszystko wyjebane i co miesiąc bierze zasiłek żeby co rano móc za co mordę zapić.
@ garota
oczywiście każdy dres zamawia ubrania u armaniego i pije tylko50 letnią whisky oraz 100letnie włoskie wina, a "panowie"
u góry jak na prawdziwych dresiarzy przystało narąbali się szlachetnym alkocholem z francuskich winnic....
Pierdolnij się w łeb człowieku.
Jeżeli to są dla ciebie drechy i takich drechów boisz się chodząc wieczorem to gratuluje.
to dziwne bo jakos nie widze metali czy punkow lejacych ludzi za pare zl czy telefon, ale dla takich meneli jak ty to beda brudasy a jebany dresiarz to swoj chlop...
Czasem na takich patrzę, i zastanawiam się, czy nie mają lepszego życia ode mnie. No kurwa 6 dni w tygodniu do pracy za psi chuj, dzień w dzień stres co ten stary skurwiały szef wymyśli, jebanie na okrągło, chuje by tobą podłogę wycierali i gówno z tego. A tu proszę...Cygarek,ryje szczęśliwe, myślą nieskażone, napierdolić się i być zadowolonym.Zero stresu, zmartwień. Jakby tak nie było dla kogo pozorów normalności trzymać to bym tak samo żył, może bym zdechł wcześnie, ale chociaż szczęśliwy.A nie już się kurwa martwię czy emerytury dociągnę.
Ty sie kurwa ciesz tak jak ja, bo jeszcze alimentów nie płacimy(z tego co wywnioskowałem z gadki) no chyba ze o czymś nie wiem...
@zerwikaptur
Jak kończą dresy na starość? Wiedząc że wielu polskich sportowców było "dresami" śmiem twierdzić że kończą często lepiej niż tacy "metalowcy". Wśród tych i tych, jest wielu alkoholików. Tylko najśmieszniejsze że dresiarze będą stali w grupce, a metalowiec zachla się samotnie w domu. Zresztą jeśli ktoś obracał się w towarzystwie prawdziwych dresów ten wie, że oni starają się być obrotni. Dresy itp. kosztują więc trzeba kasę skołować. A takin punk, metal czy inny brudas, założy ujebane spodnie, śmierdzące glany i byle szmatę jako koszulkę, wypije winiacza za 4 zł i jest zadowolony i dumny z tego że jest "prawdziwy". Starałem się kiedyś zrozumieć akcje brudasów, ale serio już wolę z dresami się zadawać. Przynajmniej nie jebie śmierdzącą skarpetą jak musisz z takimi w jednym pokoju mieszkać.
Stary, prawdopodobnie zadawałeś się z jakimiś metal lub punk-kidami albo metal-alkusami.
W życiu nie widziałem starego ogarniętego klimaciarza który chodziłby ujebany i śmierdzący, co dopiero pił winiacza za 4 zł - to jest domena wyrostków których rodzice zarabiają te 800 na rękę i zwyczajnie nie mają hajsu na wódę albo żeby najebać się browarami (tak przynajmniej kiedyś było).
Pamiętaj że jeśli tylko czegoś liznąłeś, a się na tym nie znasz to nie twórz mylnych opinii.
PS.: Z mojej strony jak ktoś jest kumaty to dla mnie może być metalem, dresem, naziolem czy kurwa murzynem i nie będe miał żadnych oporów do niego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów