Znów zrobiła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
broda jest męska, ale długie włosy dzisiaj to ciota, hipis.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Długie włosy z przedziałkiem na środku + broda + bojówki + granie na kompie = pizda
@torento
widze mamy bezmozgiego dresa na sali
jak ci przeszkadza to ze ktos lepiej od ciebie wyglada to nie patrz ani nie gadaj. proste.
widze mamy bezmozgiego dresa na sali
jak ci przeszkadza to ze ktos lepiej od ciebie wyglada to nie patrz ani nie gadaj. proste.
Trzeba być ostatnią pizdą, aby zadać pytanie "jak ktoś wyrwał fajną laskę" - żadna sztuka, dla kogoś kto wyrywa...
Wasze kobiety, jak zdradzały was ze mną, nie narzekały na długość włosów...
Anarchangel napisał/a:
Trzeba być ostatnią pizdą, aby zadać pytanie "jak ktoś wyrwał fajną laskę" - żadna sztuka, dla kogoś kto wyrywa...
na długość włosów może i nie...
Prawdziwe pizdy? prosze bardzo:
To są pizdy, razem z całym tym metroseksualizmem(tfu...), spodniami w rurke, grzyweczkami itp.
A jak ktos ma długie włosy, bródke czy tez gra sobie na kompie, bo LUBI... kurwa, normalny koleś. Jeden lubi grać na kompie, drugi lubi motoryzacje(niemam brody ani długich włosów ). Ponadto, chuj mnie obchodzi czyjeś zdanie.
ps. Sadole, zostawmy to kwejkopodobne coś i zajmijmy się tym co lubimy najbardziej: cyckami, bijatykami, wypadkami, wybuchami(allach akbar!!!).
To są pizdy, razem z całym tym metroseksualizmem(tfu...), spodniami w rurke, grzyweczkami itp.
A jak ktos ma długie włosy, bródke czy tez gra sobie na kompie, bo LUBI... kurwa, normalny koleś. Jeden lubi grać na kompie, drugi lubi motoryzacje(niemam brody ani długich włosów ). Ponadto, chuj mnie obchodzi czyjeś zdanie.
ps. Sadole, zostawmy to kwejkopodobne coś i zajmijmy się tym co lubimy najbardziej: cyckami, bijatykami, wypadkami, wybuchami(allach akbar!!!).
petru23 napisał/a:
na długość włosów może i nie...
Na długość sprzętu czasem narzekają, jeśli już chcesz wiedzieć - zwłaszcza drobne kobiety podczas głębokich pozycji zgłaszają ból...
@up
Pięknie wyszedł Pan z opresji.
Pięknie wyszedł Pan z opresji.
haaha, tego jeszcze nie było, żeby długowłosi z łysymi się darli w necie
pakicito napisał/a:
haaha, tego jeszcze nie było, żeby długowłosi z łysymi się darli w necie
To ty chyba rzadko przeglądasz sadola .
no ale po chuj ma golić kutasa skoro nie ma co ruchać
oj trzeba golić bo można kobiecie zatrzeć cipkę. Dziękuję pozdrawiam
oj trzeba golić bo można kobiecie zatrzeć cipkę. Dziękuję pozdrawiam
Więc dla odmiany powiem. Chuj mnie interesuje jakie ktoś ma włosy i gdzie je kurwa ma
Jak by od długości włosów zależało jakim kto jest człowiekiem. Takie problemy i kompleksy mogą mieć tylko palaczki
Jak by od długości włosów zależało jakim kto jest człowiekiem. Takie problemy i kompleksy mogą mieć tylko palaczki
@A.J.K.S Jedyny człowiek który wniósł coś sensownego do tej burzy gówna , Pozdrawiam !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów